Skrzynki Bonusowe

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika StayAway_PL, 5 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. No wlasnie odnośnie z tymi boxami.To mi tez malo jak latam zbieram I nie wiem o co chodzichodzi jednego dnia zarobilem 70tys uri zbierajac a na drugi dzien zbierajac przez tyle samo czasu zarobilem 30K uri czy to nie jest zmieszne ?

2. =Aspazja=

=Aspazja= User

Zbierz skrzynki bonusowe: 1.000.000.
    466.233 / 1.000.000
    Zbieram,zbieram i potwierdzam: - po 2-3 godzinach spada ilość wartościowych itemów,tj. elitarnej ammo i URI.
    I nie ma znaczenia na której mapie(na PvP nie byłam,więc się nie wypowiem)

3. poland102

poland102 User

"...Z podwajaczem zabawa w DarkOrbit jest dwa razy lepsza! Przez cały tydzień podwajasz zawartość każdej otwartej skrzynki bonusowej! Zacznij już dziś gromadzić zapasy: tygodniowy pakiet jest dostępny za jedyne 7,99 PLN!..."
    nic tu nie ma o ograniczeniach
    acz w innym miejscu jest napisane:"...Skrzynki bonusowe -Czyli małe, mieniące się niebieską poświatą kuleczki, które znaleźć możemy prawie na każdej z map w przestrzeni kosmicznej. Każda z nich kryje zawartość m.in amunicji, kredytów, uridium a także jakże cennych darmowych energii do wrót.
    Warto zatem poświęcić sekundę by się zatrzymać i je podnieść..."
    Tak więc sekundę a nie kilka godzin:) napisali jasno...co nie?!:)

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Brak aktywności. Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.