Skrzynki bonusowe

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ikrann, 14 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ikrann

Ikrann User

Witam, mój problem polega na tym że: podczas zbierania skrzynek bonusowych, zapisuje podnoszone profity. I tak przy 10 protokołach wydobywczych, 2/2 ekonomia kosmiczna I, 3/5 teoria grawitacji II oraz podwajaczu skrzynek NBX- b01, max skrzynka z Uridium podniesiona przez peta wynosiła 390uri. Problem polega na ty że po przydzieleniu kolejnych 2PP w teorii grawitacji II cyt:,,daje 20% większy zysk ze skrzynek bonusowych,, a pet zamiast podnosić więcej, podnosi max 243uri . Coś tu nie pasuje? ktoś potrafi to wytłumaczyć? . 2/2 PP 4%uri + 5/5 PP 20% z skrzynki bonusowej + 10x3% Protokoły wydobywcze + NBX-01 = ???

2. *Cyrkonia*

*Cyrkonia* User

Ilość Uri w skrzynce zalezy jeszcze od mapy . Na PVP podniesiesz więcej . To po pierwsze. Po drugie sama zbieram, mam podobnie zrobione (plus Ekonomia II ) i zbieram normalnie, błędów nie zauważyłam :)

3. Ikrann

Ikrann User

Rozumiem, sprawdzałem ten układ na mapie PVP jeżeli masz podobnie to dla czego ja mam inaczej? masz może jakieś specjalne obliczenie co do tego ile powinienem podnosić ze skrzynek bonusowych w takim układzie jak ja mam??? wiem tyle że bez niczego statek podnosi max 150uri a pet 300uri. Chyba że się myle??? Ale to i tak więcej niż mam w tej chwili ustawione PP i wydobywcze (243uri)

4. *Cyrkonia*

*Cyrkonia* User

Na mapie PVP max skrzynka to 150 uri (dla Ciebie i PETa ) , z podwajaczem 300 uri i teraz od tej liczby należy obliczać wszystkie procenty które posiadasz . Ja wraz z Ekonomia I i II , Teorią grawitacji II , podwajaczem i 9 wydobywczymi Petem podnoszę 512 uri zaś statkiem 403 uri . Wydobywcze dają procent tylko do PETa :) życzę powodzenia w liczeniu , a jeżeli zgadać Ci się nie będzie to proponuje pisać do Pomocy

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.