Blad skrzynki cargo

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika zombcioxd, 28 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zombcioxd

zombcioxd User

Czy jest możliwe aby zamiast skrzynki cargo z saimona wypadła skrzynia piratów?

2. Nie jestem pewien, ale ze zwykłych alienów chyba nie. Z bossów i uberów tak, ale jak juz wspomniałem nie jestem pewien na 100%.
    Z piratów jeszcze dropią i z doświadczenia wiem, że takie boxy z alienków lepiej zbierać niż generowane automatycznie

3. zombcioxd

zombcioxd User

jak dla kogo, nie stać mnie na klucze

4. MOD_Sebanov

MOD_Sebanov Guest

Zielone skrzynie, które wylatują zamiast cargo po zabitych alienach są nie tylko z alienów tzw jak baracuda, interceptor.(zielone skrzynie wyskakują ze wszystkich alienów lecz współczynnik ich wypadania jest różny) Aby je otworzyć należy posiadać zielone klucze do skrzyń, które można kupić w sklepie/zakładka dodatki za 1.500 uridium lub wykonując misję w których nagrodą jest klucz do zielonej skrzyni. Można w nich znaleźć praktycznie wszystko od dodatków po miny, rakiety, plany do Apisa a nawet designy i najlepszy laser którego nie ma w sklepie czyli LF-4.
    Podczes specjalnych akcji np event na Zeus, zmieniają swój wygląd na żółty może i złoty jak kto woli:), można w nich wtedy znaleźć plany do drona Zeus.

Pozdrawiam
    MOD_Sebanov

5. TM_Robson

TM_Robson Guest

Jeszcze kluczyki można dostać robiąc wrota np takie jak zeta, epsilon i kappa.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

6. Podczas eventu na zeusa z alienków mi zielone skrzynie wyskakują :p

7. TM_Robson

TM_Robson Guest

Ale to jest bez znaczenia. Z nich możesz w tedy dostać także części do zeusa.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

8. pl12356

pl12356 User

o tym nie wiedzialem,chociaz przy moim szczesciu to i tak nie pomoze,przy paru setkach kluczykow raz tylko dostalem lf3 i 6 czesci do apisa,reszta to amunicja i czasami extrasy

9. MOD_Sebanov

MOD_Sebanov Guest

Wyjaśnione to zamykam;)

Pozdrawiam
    MOD_Sebanov

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.