skrzynki na bitkach

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ŁYSY, 9 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ŁYSY

ŁYSY User

mam takie pytanie
    jeżeli mam zrobiony profil na skrzynki i w pecie 10 wydobywczych ( 3 lvl)
    to czy to wystarczy żeby zebrac 3 energie do gg

z wyliczenia wychodzi 1,5 *(20 +30 )% =2'25 energii
    czy policzy góra czy dołem

sory
    zapomiałem dopisać za na mapach pvp i bez podwajacza

albo inaczej zapytam ile trzeba mieć wydobywczych żeby zebrac 3 energie na mapie pvp i bez podwajacza

Ostatnie edytowanie: 10 czerwca 2015
  2. ŁYSY

ŁYSY User

3. To ja nie będę się wypowiadał (nie jestem zbieraczem i nie chcę wprowadzać w błąd) ale poczekaj spokojnie. Pewnie wpadnie tutaj taki jeden S-Mod Myśliciel (inteligentna bestia z niego) to Ci pewnikiem udzieli odpowiedzi i informacji na Twoje pytanie. ;)

4. Niestety ale system zaokrągla do trzech energii tylko w przypadku gdy wychodzi minimum 2,5 z obliczeń.
    Jeżeli chodzi o protokoły tu też nie mam dobrych wieści, zarówno 10 jak i maksymalna ilość czyli 12 nie zapewni Ci 3 energii na mapach bitewnych (w normalnych warunkach, czyli przy brak bonusu np. z eventu).
    Dopiero podwajacz bonus boxów może zapewnić te 3 energie (a nawet 5).

Poza tym w linku podanym wyżej, gracz
    SuSzAk rozpisał obliczenia i napisał, że bez podwajacza nie da się zbierać 3 energii, o ile dobrze to zrozumiałem.
    Też nie jestem zbieraczem, pomijając fakt istnienia liczyka w którym można to sobie policzyć, temat był wałkowany setki razy, nawet w linku który Podałeś/aś (do dzis nie mam pewności, nick taki damski a posty pisane jak mężczyzna:p) wszystko jest w miarę wytłumaczone.:rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

5. A mówiłem że inteligentna bestia. :)...Posty pisane w rodzaju męskim (stwierdzenie słuszne i prawidłowe) a nick...długo by tłumaczyć.

Odpozdrawiam

6. ŁYSY

ŁYSY User

fakt inteligentna:D
    dzięki za odpowiedzi
    można zamknąć :)

7. Nikt się nie kwapi by zamknąć to ja zakluczę:rolleyes:

Pozdrawiam
    "Inteligenta bestia"_Myśliciel:p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.