Skrzynki pirackie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika QueenOfSupport, 1 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czy jeżeli jest event na np pełnego apisa/zeusa/lf4 ze skrzynek pirackich to dropi wszystko z zielonych skrzynek?

2. MOD_M4

MOD_M4 Guest

części do apisa i lf4 możesz uzyskać z zielonych skrzynek. Gdy jest event na zeusa wtedy nie ma na mapach zielonych skrzynek a są tylko złote. Ich zawartość jest taka sama jak tych zielonych + części do zeusa, jest też możliwość dostania całego drona ale nie oszukujmy się. To rzadkość :D

Pozdrawiam
    MOD_M4

3. ViperΔ

ViperΔ User

Podobno ktoś kiedyś dostał całego zeusa ze skrzynki

4. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Sam znam takich co dostali ale na tyle skrzynek co otworzyłem i nie dostałem mogę z całą pewnością stwierdzić że rzadko się to zdarza

Pozdrawiam
    MOD_M4

5. vorilhon

vorilhon User

Ja dostałem resztę Zeusa, brakowało mi 17 części, miałem 50 kluczy z Zety, no i wpadło!!!

6. CADD

CADD User

Witam, chce się o coś zapytać a nie znalazłem odpowiedzi na to w temacie oficjalnym o zielonych skrzynkach a ty jest jakiś

Co się stanie jeśli drugi raz wypadnie mi taki sam statek? Rekompensata czy nic nie dostanę, czy nie ma takiej opcji żeby wyleciał drugi raz?

7. ..kamilo..

..kamilo.. User

dostaniesz 10 k URI

8. CADD

CADD User

Dziękuję :D spodziewałem się ciut więcej ale i to dobre

9. Zary-pl

Zary-pl User

Ja otrzymałem całego zeusa:)

10. Ankalagon

Ankalagon User

zanim kupiłem Apisa wyciemniałem Zeusa ze skrzynki po około 4 miesiącach grania

11. Zientula

Zientula User

Ankalagon Zary-pl Szczęściarze :D

Kiedyś były zielone ze złotymi a nawet niebieskie i czerwone. Fajnie słyszeć że podmienili wszystkie skrzynki na czas eventu bo niektórych to krzywdziło. :D

12. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.