Skrzynki pirackie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Krzysioo67, 8 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Witam wszystkich
    Od kilka dni zauważyłem że nie z każdego zniszczonego Aliena wyskakiwała skrzynka cargo.
    Dopiero dzisiaj skojarzyłem że przestały wyskakiwać też skrzynki piratów. Na mapach nadal widzę pozostawione przez innych skrzynki piratów. Tylko nie ma tych które powinny pokazać się ze zniszczonych przeze mnie Alienów. Miał ktoś już coś takiego lub wie jak to zmienić?

2. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Miało wiele osób a sposób na naprawe to włączenie cierpliwości (albo zapomienie o problemie jeśli nie jest groźny dla życia a nawet zdrowia:D) i czekanie aż naprawią :oops:

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

3. Krzysioo67

Krzysioo67 User

To prawda, bez dużej dawki cierpliwości(ale też wyrozumiałości dla BP) nie dałoby się grać w tę grę.
    pozdrawiam

4. Taką ciekawostke powiem na temat tych skrzynek z alienków:
    Jak dropnie takowa zamiast cargo to znika po jakimś krótkim czasie, prawda? Prawda.
    Możnaby pomyśleć, że jest z tego powodu bardziej wyjątkowa, bo ograniczona czasem.
    Coś w tym jest. Ogólnie otworzyłem 8 skrzynek zostawionych po alienie.
    W jednej był cały Apis (z Boss Mordona), w innej LF4, a w ostatniej Lighting.
    Może to po prostu fart i zbieg okolicznośći, a może takie czasowe boxy są bardziej wartościowe.

5. Zgodzę się z przedmówcą. Niejednokrotnie ze skrzynki po Krystallonie wypadła mi LF-4 lub Desing.

6. Krzysioo67

Krzysioo67 User

I dlatego też chciałbym je widzieć, ja już od dłuższego czasu otwieram tylko te "swoje", czasem ewentualnie te które właśnie wyskoczyły ze zniszczonego przez kogoś innego alienka a ten je zostawił.

7. PsZemO.o

PsZemO.o User

no to luz pol roku za nim zaczna dzialac standart

8. Ja dostałem odpowiedź, że to problem z niewyskakującymi skrzynkami jest spowodowany przez mój komputer, a raczej jego ustawieniami, ciasteczka, pamięć, adobe itp. Czy komuś udało się naprawić to?

9. SλώczγK

SλώczγK User

gdyby tak rzeczywiście było to nawet jeśli byśmy ich nie widzieli to pet powinien zebrać taką skrzynke a jednak nie zbiera :D

NocnaFuria lubi to.
  10. trochę to frustrujące, na forum jest tylko ten jeden temat, który nie cieszy się dużą popularnością więc myślę, że problem nie jest powszechnie znany wśród innych graczy.

NocnaFuria lubi to.
  11. SλώczγK

SλώczγK User

niestety ale odkąd zmieniono forum to mało ludzi się udziela na nowym i też ilość graczy na grze spadła więc to jest większy problem :confused:

NocnaFuria lubi to.
  12. Kurcze jestem w kropce. Zrobiłem wszystko to co BP kazał mi zrobić i problem cały czas jest. Dopisali mi abym udał się do serwisu komputerowego....już to widzę..."proszę mi naprawić laptopa, bo nie widzę skrzynek pirackich w DO..." Jakieś sugestie...?

NocnaFuria lubi to.
  13. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Czemu mój i kilka ostatnich postów zostało stąd usuniętych. Opinie o lekceważeniu przez BP graczy nie płacących za grę są tu powszechnie znane. Nie wiele zmieni usunięcie "tylko kilku" niewygodnych czy mało poprawnych wypowiedzi graczy w tej sprawie.
    Pozdrawiam

14. shadow731

shadow731 User

Witam

Też mam problem z nie wypadającymi skrzynkami po alienach.
    Nie ma co się denerwować, BP naprawia tylko to co im kasy nie przynosi :(

NocnaFuria lubi to.
  15. JHM076

JHM076 User

Aha widzę że mój post też został usunięty .Pytam się czemu ma to służyć ?.Poruszany jest tu przecież jakiś problem tak ?Chyba raczej tak nie zostanie rozwiązany.Dobra szkoda czasu na to pisanie ehh

16. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Z tego co pamiętam to te usunięte posty były w temacie wątku. Nadgorliwy był raczej ten który je usunął. Sugeruję że w którymś z kolei było coś niepoprawnego a ktoś z nadzorujących usunął całą sekwencję postów żeby cała dyskusja nie wyglądała zbyt pokracznie.
    Mijają kolejne tygodnie a błąd nadal istnieje.
    Wiemy że nasza tu dyskusja w niczym nie pomoże.
    Jedyne co możemy, to pobiadolić no i cierpliwie czekać.
    Pozdrawiam

17. NocnaFuria

NocnaFuria User

Mi chodziło właśnie o nadgorliwość tego, który usunął posty ;)

18. Jedyne posty jakie zostały usunięte w tym temacie należą do pana którego post znajduje się nad moim. Jak wiadomo ostatnio forum zrywało połączenie, a ostatecznie odmówiło posłuszeństwa na kilka godzin. W celu naprawienia tego problem BP musiało cofnąć forum do stanu kiedy to ostatni raz było ono sprawne, posty które w tym czasie się pojawiły znikły i tyle.

I jeszcze jedna informacja (dla Pana Furii) jeżeli Masz jakieś zastrzeżenia do mojej pracy skieruj je do supportu. Takie podburzanie i publiczne komentowanie czyjejś pracy nie jest mile widziane, a czasem nawet banowane (nie mówiąc już o tym że to trochę wredne).

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

19. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Wyjaśnienie usuniętych postów jak dla mnie racjonalne.
    Co do błędów w grze z niewyskakującymi skrzynkami też już wiadomo o co chodzi.
    Dlatego proszę o zamknięcie tematu.
    Pozdrawiam

20. JHM076

JHM076 User

Tak?Więc o co cho?Doznałeś oświecenia czy jak ?:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.