Pomoc techniczna Skrzynki Streunerow

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Arashi, 19 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Arashi

Arashi User

Co z nich leci? Opłaca się je zbierać?

2. Zumir

Zumir User

nie opłaca,
    -15 energii
    -1500 ammo x3
    -300 rsb
    -3 rakiety dcr
    -300 plt 2021
    -75 sar 2
    -50 ubr 100
    -ok 150 rb

3. Arashi

Arashi User

Właśnie zbierałem i myślałem że może leci coś wyjątkowego jak np. ze złotych caly Apis. A tak to nawet nie ma droższych odpowiedników z zielonych?

robertpiechowski lubi to.
  4. event bardzo fajny :) Już kończę składać drugi komplet wszystkih wrót ammo dużo. :D

5. Świetny evencik i nawet tak nie laguje :D

6. chyba za duzo chcesz :D:D:D to byłby hicior

7. Arashi

Arashi User

No byłby hicior, ale gorszych skrzynek niz standardowe zielone sie nie spodziewalem. :p Choć nie narzekam, bo te bonusowe są genialne, miałem spać... :D

8. Kolejny event pod boty. Już widzę te flaxy na havokach i rzeź powodowana przez koxow co nabija sobie miliony białki.

9. LaserFire3

LaserFire3 User

Nie spotkałem ani jednej skrzynki na bitewnych, są one tam w ogóle?

10. Alfa.Star

Alfa.Star User

chyba mie ma tak jak na 11 listopada tam nie bylo

11. LaserFire3

LaserFire3 User

Dzięki. Na x-2 za dużo ludzi, ktoś z wrogów na naszej domówce zbierał. X-8 też, zostają nietypowe mapy.

12. Alfa.Star

Alfa.Star User

trzeba jakos sobie radzic kazdy chce troche energii zarobic :)

13. IceTez2k15

IceTez2k15 User

Do kiedy trwa ten event z tymi skrzynkami bonusowymi?

14. Alfa.Star

Alfa.Star User

chyba do 25 listopada

15. IceTez2k15

IceTez2k15 User

O kurde masakra, ale żeby po 30-40 energii to trochę przesada?

16. Alfa.Star

Alfa.Star User

czy ja wiem. gracze slabsi uzbieraja sobie energie na zetki a lepsi co beda chcieli to zloza. mi sie to podoba

17. Zumir

Zumir User

z podwajaczem,pp i petem z jednej skrzynki 114 energii może polecieć ;D

18. I to jest właśnie przesada, 11,4k uri za boxa :/
    To już koniec tej gry

19. Alfa.Star

Alfa.Star User

ale to daje szanse slabszym graczom na rozwiniecie konta. pomysl ile trzeba bylo zbierac energii zeby zlozyc zetke i walczyc o havo? teraz taki gracz ma latwiej (tu moglyby sie oburzyc koxy ktore tak latwo nie mialy w dojsciu do full havok/herek). ogolnie swoje tez trzeba wysiedziec na boxach nawet jak ktos ma tego podwajacza wiec to nie jest takie za free

20. Adalon

Adalon User

Angello powiedz co by musieli dać za event abyś nie narzekał? Właściwie każda Twoja wypowiedź na tym forum to narzekanie - to że koksy Cię ubijają i nie idzie grać, to że coś za trudne, to znowu że za łatwo..
    W końcu dali Ci event na którym flaksy mogą podgonić i co? ....
    Skoro nie podoba Ci się ta gra w żadnym aspekcie, w formie której jest obecnie to może nie musisz w nią grać? A może największą frajdę sprawia Ci trollowanie tego forum?

Dla mnie event super - skompletują się havoki i kronos się złoży :)

Amangaj i piotrbial lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.