Pomoc techniczna Skrzynki Streunerow

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Arashi, 19 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alfa.Star

Alfa.Star User

dokladnie teraz slabsi moga nadgonic posiedziec we wrotkach gdzie oprocz alienow nie ma nikogo cisza spokoj :D ja wlasnie o kronosie mysle bo brakuje mi saturna (no i jeszcze surgeona ale tu wielka niewiadoma kiedy i w jaki sposob bedzie do zdobycia)

2. IceTez2k15

IceTez2k15 User

pp? możesz napisać co to za skrót?

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

pp to profil pilota (a w nim zakladka umiejetnosci) :)

4. IceTez2k15

IceTez2k15 User

I to jest wg możliwe ze można wyciągnąć ze skrzynki bonusowej aż 114 energii!? Jak ta umiejętność się nazywa?

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

wiesz co ja akurat nie mam pp pod skrzynki ale chyba jak ktos ma 5/5 w Teoria grawitacji II (nie mam pewnosci) plus wykupiony podwajacz to mysle ze jest to mozliwe. jak bez podwajacza leci po 40 to z podwajaczem masz 80 wiec mysle ze jeszcze pp i bedzie mozliwe ze 114 im daje

6. lacosta

lacosta User

profil pilota zrobiony pod skrzynki + 12 wydobywczych 3lvl na pecie + podwajacz, i wtedy można tyle wyciągnąć ;)

7. Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.