Skrzynki

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika purgeanarchy, 2 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam,

dostałem przed chwilą 700 energi ze skrzynki zniszczenia i mam pytanie czy jak bym miał podwajacz to dostałbym 1400 energi?

2. Prawdopodobnie jak bys mial podwajacz to raczej mozliwe w 100 % zebys dostal tyle energi

3. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,
    Podwajacz działa na skrzynki zniszczenia. Tutaj podaje link do opisu eventu:
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-puchar-uniwersum-2018.109848/
    Patrząc na ilość energii jakie dostałeś wnioskuje, że masz zakupiony podwajacz.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

4. Skoro dostałeś 700 to widocznie masz już podwajacz .

5. Jak można nie wiedzieć, że ma się podwajacz ? :rolleyes:

6. gdzie można dostać tom skrzynki zniszczenia. i za co za ja kiego opcego ?

7. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,
    Skrzynki te można zbierać podczas kosmicznej piłki, gdy ktoś zdobędzie punkt. Przy każdym punkcie wypada 10 skrzynek zniszczenia.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

8. I są widoczne tylko dla graczy tej firmy, która zdobyła gola. Prawda ? :rolleyes:

9. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Szanowany graczu,
    Sam nie miałem okazji brać udziału w kosmicznej piłce podczas trwania eventu, ale z informacji zawartych w FAQ TUTAJ wynika iż skrzynki są widoczne dla graczy z każdej firmy, cytat : "Po każdym zdobytym golu pojawi się 10 skrzyń zniszczenia widocznych dla wszystkich pilotów (poza zwykłymi skrzynkami kosmicznejpiłki"
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

MOD_MIKUS lubi to.
  10. poland102

poland102 User

a po co utrudniać mieszańcom grę /jeszcze się pokłócą../ :) jadą do bramki jak fantazja poda; na końcu eventu będą pisać na czacie.."łatwo"

11. widoczne dla wszystkich inna sprawa ze nie zdązysz zebrac tak są popularne
    1 plus to ze zwykłe jest lepiej zbierać :D

12. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.