Skylab: Anuluj transport

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kris0211., 4 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Twoja opinia?

1. Jestem za (dla wszyskich)

36 głos(ów)
    87,8%
  2. Jestem za (premium)

5 głos(ów)
    12,2%
  3. Jestem przeciwny

0 głos(ów)
    0,0%
  4. Do poprawy

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kris0211.

kris0211. User

Witam.
    Każdemu chyba zdarzyła się sytuacja, że wysłał nie to co chciał w transporcie, a musi czekać X godzin żeby wysłać ponownie. (np. Promerium zamiast Sepromu)
    Moją propozycją jest dodanie przycisku "Anuluj transport", który powodowałby przerwanie transportu, surowce powracają do Skylabu, a możliwe jest wysłanie kolejnego transportu. Mały dodatek, a jakże przydatny :)

Jeśli BP za bardzo by na tym straciło, można dać to jako funkcję Premium.

Komentujcie, oceniacie, krytykujcie.

Miłego dnia :)

EDIT:
    Od teraz kilka małych zmian. Tyczą się oni graczy bez Premium
    -Traci się 1% transportu
    -Surowce wracają do Skylabu po czasie, jaki upłynął od wysłania do anulowania. Nie wpływa to na transport do statku.

Ostatnie edytowanie: 19 kwietnia 2015
  2. Też tak wiele razy miałem :) Pomysł świetny, i rzeczywiście, przegięciem pałki by było tego nie dodać. Bo co stracą w końcu? Anything. Jestem całkowicie ZA. :rolleyes:
    Ewentualnie jakiś koszt symbolcizny np. 1 uridium albo 250 uridium, albo jedna sztuka np. sepromu albo xenomitu. Zawsze się da coś wymyśleć.
    P.S.: Pierwszy :D

P.S.2.: Wszyscy tak gorliwie wymyślają to i ja muszę przełączyć tryb pracy mózg z klasycznego na...jakiś inny, słowa teraz znaleźć nie mogę w moim kochanym móżdżku :mad:

3. kris0211.

kris0211. User

Ewentualnie można dać, że traci się 1% transportu. Chyba nikt nie będzie marudził (bo nawet jak wysyła się 2000 sepromu, to straci się tylko 20, co nie jest dużą liczbą - choć wtedy chyba nikt nie anuluje)

4. samandro

samandro User

Mi się pomysł podoba :p
    W niektórych przypadkach mógłbym stracić i 10% ładunku to nie są wielkie kwoty dla premium było by np 5% czy ile tam kto chce :p
    Pomysł jest może za 2 lata wejdzie w gre :)

NocnaFuria lubi to.
  5. Bardzo trafny pomysł :) Można by np. zrobić tak, że anulujesz wysyłanie 10min po wydaniu polecenia, to czekasz 10 min aż wróci to do skylabu ;D

6. kris0211.

kris0211. User

Nie obrazisz się, że przerobię? Ten czas oczekiwania dla zwykłych graczy, dla Premium bez niego :)

7. NocnaFuria

NocnaFuria User

Jestem zdecydowanie ZA :D

Ale jakby z premką gracz nie tracił surków, a bez premki traciłby 10% to myśle, że BP by to wprowadziło :D

8. Goro^^

Goro^^ User

Świetny pomysł. Kiedyś często zdarzało mi sie wysłać nie tą ilość co chciałem :D Przyda się też kiedy nagle komuś bazę zaatakują i chce zamiast złotka wysłać seprom szybkim przesyłem.

NocnaFuria lubi to.
  9. NocnaFuria

NocnaFuria User

O tym nie pomyślałem :rolleyes:

Jeszcze bardziej ZA xD

10. Czempion

Czempion User

Za, za i jeszcze raz jestem na tak. :)

11. Super pomysł kris :)

12. kris0211.

kris0211. User

Tak też może być :)

Dokładnie. Jak pomyślę, to chyba w takiej sytuacji przyszło mi to do głowy ;)

13. Jestem jak najbardziej za tym.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

14. RONDO13

RONDO13 User

Także za :cool:

15. piwoland12

piwoland12 User

16. Zumir

Zumir User

Za, nie jeden raz zdarzyło mi się wysłać nie ten surowiec ;D

17. BA_Matroz