Skylab - filmy się nie odtwarzają

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SpacePotato, 26 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. (Właściwie to nie wiem, czy ten temat podchodzi pod problemy techniczne - jeśli admini tak uważają, niech go przeniosą)

:)Drodzy,

Mój problem wygląda tak: codziennie mam możliwość obejrzenia 10-ciu reklam, za każdą modernizacja modułu/transport skrócą się o 45 minut.
    Wszystko fajnie, bardzo kuszące ale - one nie chcą się odtwarzać!:( Jak dotąd tylko jedna mi się 'udała', a potem po załadowaniu w playerze pojawia mi się czarny ekran. Nie wiem co zrobić, upewniłem się że mam najnowszy update Adobe Flash Player'a, najdalej dochodzę do niebieskiego kółka ładowania..
    Proszę o szybką odpowiedź, niech służy przyszłym graczom!:p

Ostatnie edytowanie: 27 grudnia 2014
  2. kris0211.

kris0211. User

To jest... najlepsze określenie to chyba losowe. Raz się odtworzy, a raz nie (tych drugich razów jest jednak więcej).
    Dawniej to nie chciało odtwarzać się w ogóle, a teraz to od sponsorów zależy.

3. O rany, no to lipnie. Dzięki za odpowiedź kris, ciekaw jestem czy jakiś 'znachor' zainteresuje się problemem.

4. Mnie się już trafiło też tak, że zobaczyłem całą reklamę a bonusu nie otrzymałem(To chyba była reklama Hyundaia). Sam materiał otwiera może mi się może z 1 raz na 30. Dodatkowo każde kliknięcie kosztuje mnie spadek tego licznika o 1, a tak chyba nie powinno być skoro reklamy nie obejrzałem bo niby nie ma to dlaczego mam tracić możliwości obejrzenia?
    Krótko mówiąc to działa ale nie działa...

5. Temat nie aktywny.

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.