Skylab

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika dert3496, 23 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dert3496

dert3496 User

Takie ktorkie pytanko odnośnie skylabu.
    A mianowisice, w skylabie gdy klikniemy na np. produkcje sepromu, to pod tymi "trybikami" widzimy ile surowca produkujemy, i tu moje pytanie jesli np. pokazoje mi produkcje 600 sepromu, to w jakim czasie sie to produkuje? co minute? godzine? :D

2. TurboXVIVX

TurboXVIVX User

godzine, a dokładny przyrost surowców masz w module magazynowym

3. lacosta

lacosta User

a ja się podłącze pod temat by nowego nie tworzyć, zapomniałęm wyłączyć CPU namierzające i mi poszedł cały xenomit na statku, i teraz chciałbym sobie go wysłać z skylabu, wyłączyłem rafinerie sepromu i promerium ale xenomit nadal się nie produkuje cały czas jest 0/99,870 dlaczego tak ? :)

4. Głównie dlatego, że Skylab nie produkuje Xenomitu tylko jego zamiennik :p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

5. lacosta

lacosta User

łeeeee to lipa trzeba na 4-5 sie przelecieć ;) to po co ma miejśce w module transportowym wgl ;d

6. TurboXVIVX

TurboXVIVX User

żeby było mżna sobie xenomit w skylabie trzeymac :p chociaż do zbytniego sensu nie ma :p

7. kris0211.

kris0211. User

Ale od kiedy usunieli transport do Skylabu to nie ma to sensu...

8. Temat nie aktywny.

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.