słabsi gracze realia

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika upadly_1_6_1_[[ZG]], 26 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam

chciałem napisać ten post już bardzo dawno temu... czas najwyższy... Tak wszyscy narzekają na puste mapy, na brak graczy. Ale mam pytanie, co ma ich przy grze zatrzymać???
    1. Bijący koledzy "po plecach" z tej samej firmy podczas walki z inną firmą??
    2. Klany mieszane i dominacja jednego góra dwóch klanów na wszystkich mapach??
    3. Czy może ewenty które może i są fajne ale topowi gracze nie dopuszczają słabszych do nich.
    4. Sytuacje typu... podlatuje "gość" do mnie na palce (z tej samej firmy) stoi obok kilka sekund, w międzyczasie wypowiada wojnę i bije mnie bez sensu, bez podstaw i dostaje za to nagrodę. To jest uczciwe??
    5. Programy które stosują gracze??

ahhh długo by pisał. Uwielbiam tą grę, konto mam ponad 9 lat i rozwijam je w wolnych chwilach, chciałbym poświęcić grze więcej czasu ale to co mnie tu spotyka mocno mnie od gry odpycha.

Pewnie mój temat przepadnie w czeluściach tego forum i nic nie da... ale może jednak.... zawsze trzeba mieć nadzieję :)

Pozdrawiam

MOD_TORO lubi to.
  2. 1. Pisane wielokrotnie, ogólnie to bp wywalone ma w to. Dodatkowo kilku błyskotliwych moderatorów nie widzi w tym problemu wiec siły przebicia nawet u bieda członków ekipy brak :(
    2. Pisane jeszcze bardziej wielokrotnie, "trwają" "prace" nad poszukiwaniem rozwiązania z rok już i ani widu ani słychu.
    3. #klasykagatunku - patrz pkt wyżej
    4. #życie, dostaniesz odpowiedzi "poszukaj klanu" czy coś, potem ktoś pełen oburzenia na to odpowie, będzie chwila spamu i kłódeczka od pana moderatora ulubionego.
    5. Były, są i będą. Przynajmniej na bitkach sobie misje porobisz. A nie, zapomniałem, że bardziej karani są ludzie bijący boty niż bociarze :eek:

Podsumowując, masz racje, nic nie da.

3. kiedyś jeśli ktoś cie zaatakowal to można było uciec bez zadnych emp czy niewidek a teraz młody gracz jest na hita i nawet emp nie pomoże , i niech nikt nie pisze ze teraz nowi mają lepiej, w tej chwili po zbalansowaniu NIE MA CZYM LATAĆ kiedyś chociaż vega była .

4. Turok112

Turok112 User

Kiedyś a dziś.. Nie ma o czym nawet pisać.. Setki graczy kiedyś vs kilku teraz? nie ma z kim nawet latać przez większość dnia, gdzie kiedyś każdego dnia poznawałeś nowego pilota. Na 98% nie ma co liczyć na poprawę tej naprawdę dobrej gry.

5. bartekzm i kris0211. lubią to.
  6. Nie doczekasz się żadnej zmiany za próby dowiedzenia się czegokolwiek o ukaraniu cziterów, bociarzy dostajesz bana. BP celowo wszystko to robił/olał bo dla nich tylko liczy się szmal, fatalna jakość produktu, kasacja wszystkich opłacalnych rzeczy dla gracza, olanie roli aukcji całkowicie, firmy od wielu lat są tylko bo nie ma komu tego skasować czy całkowita bierność wobec ścigania autorów botów oraz forów ich zrzeszających i wiele wiele więcej.

7. I ciekawe ile wytrzyma klan składający się z kilku słabych graczy którzy skrzyknęli się aby wspólnie się rozwijać jak już ma 4 wojny z topowymi klanami z firmy za nic... ja już z niego odszedłem... musiałem, by nie stać tylko w porcie... ehhh

8. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Zamykam
    Brak aktywności
    pozdrawiam
    MOD_Artemida

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.