[SLR™] WARIATY Polska

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika •CWANIAK•, 24 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zapraszamy do klanu [SLR™] WARIATY

[SLR™] WARIATY jest to wieloletni klan z zasadami jak i doświadczeniami w gre DarkOrbit.

Klan powstał w 2014 r po przełomie "EDM" ELITARNE DIABŁY MARSA na
    [SLR™] WARIATY.
    Powstał on osób dla osób chcących przeżyć przygodę w miłej atmosferze na Team Speaku 3 .Wzoruje się on na klanach w których przebywałem oraz pózniej mianowano mnie
    "Zarządca "
    m.in "CKK" CRUEWIEC...,SK1 1 S-Kadra,"EDM" ...
    Staramy się pomagac w misjach , dofinansowujemy,zapraszamy każdego z Team Speakiem 3 z firmy MMO z aktywnością która jest podstawą u nas w klanie.
    W podaniu prosimy opisać swoje wyposażenie . W przeciwnym wypadku puste podanie zostanie odrzucone.

Jeśli chciałbyś zobaczyc pare filmików ze zbiórek klanowych to zapraszam:
    Najbardziej Popularne ;)

Liczba Członków :41 Aktywnych Graczy
    Ranga:14
    Osoby na ts3 dziennie:10-20
    Firma:MMO
    Server : Polska

Ostatnie edytowanie: 14 października 2018
  2. MetallicA

MetallicA User

"CKK" CRUEWIEC... stary wyjadacz :)

•CWANIAK• lubi to.
  3. FrOsT19

FrOsT19 User

Dużo macie wojen?

4. Tak mamy wojny jak kazdy klan, według nas nie są one zbyt mocne ,ale kazdy mierzy swoją miarą.

Kojarzysz Goscia Bushido ? Wczesniej gralem z nim , teraz gram sam mam nick Śmierć.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 października 2018
  5. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Drogi Graczu
    Nie piszemy posta pod postem a edytujemy i dopisujemy
    Pozwoliłam sobie połączyć posty;)

Double posting - pisanie postu pod postem. Wyjątek: Moderatorzy mają prawo pisać post pod postem. Użytkownikowi wolno odstąpić od tego punktu Regulaminu tylko za przyzwoleniem Moderatora.

pozdrawiam
    MOD_Artemida

6. Jako 11-letni gracz i członek klanu mogę dodać od siebie, że nie widziałem drugiego tak zorganizowanego klanu.

•CWANIAK• lubi to.
  7. No, taktycznia odpowiedź bo nie powiedziałeś czy zorganizowany na + czy nie :D

8. Jako członek klanu... Czy wstęp nie określa jasno intencji?

9. No nawet możesz być w zarządzie a chaos ponowac może :D

10. Nie widzialem z organizowanego klanu to PEV klan z vru organizuje na mapach i lejemy wszystkich

11. Ale PEV nie ma podjazdu do SLR ,taka róznica ;)

12. Ta widzialem.wlasnie jakich koxow macie ze 2 vs1 padaja xD

Moze i nie.mamy tu sie liczy przewaga liczebna jesli was wyleci 30 a nas zalozmy 15 to w jakim ttm jest sens ?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 listopada 2018
  13. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Drogi graczu
    Proszę nie pisać posta pod postem tylko edytować i dopisywać

Double posting - pisanie postu pod postem. Wyjątek: Moderatorzy mają prawo pisać post pod postem. Użytkownikowi wolno odstąpić od tego punktu Regulaminu tylko za przyzwoleniem Moderatora.

pozdrawiam
    MOD_Artemida

14. bartekzm

bartekzm User

Prawda, nie ma drugiego takiego klanu który się tak wolno zbiera ;)

15. Pokazaliscie na pilce jak to sie zbieracie i padacie

16. bartekzm

bartekzm User

Póki co za każdym razem kiedy się ja zaloguje to pękacie aż miło ;) Przypomnę ostatnią środę 3 ZUO vs 10+ was i innych klanów i jeszcze musieliście pomoc wołać ;)

17. Podeslij filmik ;)

3 ZOU to potwierdz to filmik bo z tego co mi wiadomo 4 naszych na was 8 czy nawet 12 bo ZOU miało wylot,szczyscisz się czymś czym nie masz .Moze jakaś ustawka ?

To podziel się z nami jakims nagraniem czy cos ,bo PEV to widuje tylko na Palce ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 listopada 2018
  18. bartekzm

bartekzm User

Boli cię prawda? Mylisz fakty bo to nie był wylot ;)

19. MOD_M4

MOD_M4 Guest

@•CWANIAK•
    Ostatnie ostrzeżenie za Duble posting w tym temacie.
    Kolejne będzie "nagrodzone" z punktu 2.11 regulaminu naszego forum.
    2.11. Recydywa
    Jeśli użytkownik po raz kolejny złamie ten sam punkt Regulaminu, to zostanie ukarany podwójną ilością punktów lub blokadą konta na forum. W skrajnych przypadkach użytkownik może zostać ukarany czasową lub permanentną blokadą konta w grze.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

bartekzm lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.