Śmieszna mapka

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ErykRZ, 22 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ErykRZ

ErykRZ User

Śmieszna mapka byłaby prezentem za skończenie tutorialu lub za zbudowanie dowolnych wrót w galaxy gates lub mogła by też być na Prima Aprilis. Mapka nazywała by się GG Funny , dla niecierpliwych graczy byłaby dostępna za 2 zł 50 gr/ szt ( płatność SMS ) , lub 125 zł / 100 szt ( płatność przelewem )

Nagroda : desing do pheonixa UltimateFlametchrower ( 1 % szans ) , desing do pheonixa Revelight ( + 5 % szkód ) , 1 laser lf-1 , 1 osłona BO-1 , 1 000 uridium , 1 000 PD , 1 000 kredytów , 1 000 poważania

Fale :
    fala 1 - 1 x struner
    fala 2 - 1 x lordakia
    fala 3 - 1 x saimon
    fala 4 - 1 x mordon
    fala 5 - 1 x boss struner
    fala 6 - 1 x boss lordakia
    fala 7 - 1 x boss saimon
    fala 8 - 1 x boss mordon
    fala 9 - 10 x funny kucurbium
    fala 10 - 1 x funny kubicon

Alieny :
    Funny kucurbium
    1 życia , 8 000 000 osłony ( 10 % )
    400 - 800 szkód
    nagroda : 1 uridium , 11 poważania , 111 PD , 1 111 kredytów
    surowce : 1 sepromu , 1 promerium
    Opis : Ma on dużo osłony , średni atak , ale bez problemu zabijesz go na 1 strzał

Funny kubicon
    500 000 000 życia , 250 000 000 osłony
    wypuszcza 30 funny plotegitów co 5 sec
    umiejętności : ginie po wypuszczeniu funny plotek ( po 5 sec od pojawienia )
    nagroda : 100 uridium , 1 000 poważania , 10 000 PD , 100 000 kredytów
    surowce : nieskończenie wiele paladium ( pełne cargo )
    Opis : szalona ilość życia i osłony , gdzie jest haczyk ? ( haczyk to jest jego umiejętność )

Funny plotegit
    100 000 000 życia , 100 000 000 osłony
    100 000 - 200 000 szkód
    umiejętności : gdy ginie Funny kubicon wybuchają z siłą 1 % P.E.T. kamikaze poz 1
    nagroda : brak
    surowce : brak
    Opis : strasznie silny alien , tu też musisz poszukać haczyka ( haczyk to jest jego umiejętność )

Ostatnie edytowanie: 24 października 2015
  2. Bardziej absurdalnego za przeproszeniem pomysłu nie słyszałem :D Nie :)

3. ErykRZ

ErykRZ User

moge się zapytać dla czego ?
    jak znam BP to na prima aprilis dadzą skrzyneczki i jakieś alienki działające dokładnie jak zwykłe alieny tylko nagroda + 1 % , a to byłoby coś ciekawego

4. Pomysłu nigdy nie wprowadzą, nigdy nie wprowadzają niczego od graczy...

5. ErykRZ

ErykRZ User

a według ciebie poco jest ten dział ( pomysły i aktualizacje ) ?

6. Dla picu :) Serio, nie masz szans na wprowadzenie tego do gry.

7. Super inicjatywa ale te plotegitki.. kurde, atak mi się nie podoba xd

8. Czempion

Czempion User

Może być :)
    Tylko że te protegity to chyba jakieś ehm, 5 sekund pożyją, bo tak to dostajemy aliena który wypuszcza alieny, które i tak wybuchną.
    Nieskończone palladium - ja bym dał jednak może 5k

9. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Ciekawy pomysl :D Mimo wszytko protki nieprzemyslane. ja bym dal kazdej protce jak wybucha sile razenia kamikaze 2 :D

10. Ale wiesz, jakby wrota były jednorazowe to tylko na cytce z full cargo by się dorobilo energii, bo raz można zebrać tylko i nie sprzedaż odrazu więc nawet nieskończona pallka byłaby fajna :p

11. dert3496

dert3496 User

Fajny pomysł :) na TAK
    Szkoda tylko ze gracze sie tak produkują a BP i tak z tego nic nie wprowadziło z tego działu :(
    (Legenda głosi ze jakieś 2 pomysły od graczy zostały wprowadzone, ale po czasy dzisiejsze nie wie które z nich :D )

12. Pewnie te na których bp zarobia :D

13. Ciekawy pomysł, powinniśmy się pośmiać. Zlinczuje tych, którzy to skrytykowali :D :D :D

14. kris0211.

kris0211. User

Nawet ciekawe, mi pasuje. W sam raz na Prima Aprilis

PS Struner, plotegit i kubicon to nowe alieny czy po prostu literówka? ;)

15. Ja obstawiam, że literówka skoro jest napis ''Funny'' przed nazwami alienów.

Bardzo fajny pomysł. Jestem na TAK.

16. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Moim zdaniem najlepiej utworzyc taki mechanizm, ktory po zebraniu tej skrzyneczki cargo przydzieli tyle palladium, ile wolnej ladowni jest na statku :)

17. ErykRZ

ErykRZ User

nieskończoność paladium to właśnie taki mechanizm

powiadasz hmm dodałem kilka zmian

w sumie kupić 10 map to się bardziej opyla niż kupowąć podwajacz , tylko Citadelek z ulepszoną ładownią i w drogę

Co do desingu mam już wygląd : na górze zamiast żelaza byłoby złoto , a zamiast czerwonego koloru taki ognisty z czarnym ( mieszanka desingów do vegi revenge i lighting tylko że na phełke )

Posty łączymy, ostrzegam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Co do desingu UltimateFlametchrower dawął by on
    + 25 % szkód
    + 25 % osłony
    + 25 % życia
    umiejętność : ogień

Ogień - zadaje 10000 - 20000 szkód wrogowi
    przeładowanie : 5 min

Ostatnie edytowanie: 24 października 2015