Śmieszne kary

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika «†»MŚCICIEL«†», 24 lipca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Wrzucam świetny i przetłumaczony wpis z zagranicznego forum gry.

Rossi
    Kolejny błąd w DO i jedyne, co robisz, to banowanie tych graczy na 7 dni ?! SRSLY ?!
    Więc ci ludzie zarabiali setki miliardów kredytów każdego dnia i nie tylko to, zarobili również miliony dodatkowych energii, a jedyne, co robisz, to banowanie ich na 7 dni ?!

To śmieszne! My (uczciwi gracze) znowu się śmiejemy.

Nigdy nie oszukiwałem, nigdy nie przegrałem, nigdy nie grałem wbrew zasadom, a nawet wspieram tę grę. Ale następnym razem słyszę o błędzie, którego użyję i zamierzam go dobrze wykorzystać. Bo czym jest 7-dniowy zakaz w porównaniu ze 100 milionami EE i niewyobrażalną ilością kredytów ?!

Ten facet zarobił 2 miliardy kredytów i 800 EE w mniej niż 30 sekund, a ty zbanujesz go tylko na 7 dni (tylko jeśli go złapiesz, czego nie zrobisz jako botów, których nigdy nie złapałeś!).

[USUNIĘTO]

[USUNIĘTO]

Za jedyną godzinę pozwalającą automatycznemu kliknięciu wykonać swoją robotę, może zarobić 96 000 dodatkowych energii i 240 miliardów kredytów. Więc w ciągu 24 godzin może zarobić:
    22 304 000 dodatkowych energii
    5 760 000 000 000 kredytów

A ci ludzie otrzymają blokadę na 7 dni? Dobra robota. Dziękuję Ci.

Otwórz oczy i zbanuj tych użytkowników na dobre, więc następnym razem nikt nie użyje błędów. Lub przynajmniej zresetuj ich konta 1 miesiąc wstecz i zabierz cały ich elitarny sprzęt!

Myślę że każdy uczciwy gracz podpisze się pod tym.​

2. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

Masz napisane w ogłoszeniu
    Nie wiem o co się tak pieklicie

3. A może obligatoryjny ban na miesiąc?
    Tydzień to nie kara, jedna druga taka miesięczna przerwa i wyleczą się z kombinowania.

4. ale zeby wyzerowali nabogowana powazke

5. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

7 dni ?? :) ;) :) ;) :) ;) ......
    a może wreszcie, po kilkunastu latach istnienia tej gry zaczną dawać pemy na konta ???????????????????????????????????????
    co za problem dać perma na obłożonego premkami, podwajaczami itp., ale napakowanego typa/typolożki programami do oszukiwania BOTOWANIA !!!!!!!!!! w tej grze?
    jak gość/gościuwa ma nałóg na grę, to utworzy nowe konto, zaopatrzy za przelewy mnożniki i inne przydasie - ergo nakarmi pazerne BugPoint kasą, żeby automat dalej se hasał po mapach.
    tydzień i znów perm,
    dwa tygodnie dla podpuchy i kolejny perm.
    takie tam mnie wzięło po bimberku :)
    rano ocknę się i będzie to samo - DarkOtwór, czyli DarkOdbyt, albo jakoś tak :)

6. Przeczytaj ze zrozumieniem post kolegi wyżej, gość nabugował sobie energie do wrót, wykorzysta je do złożenia wrót, których mu nie zabiorą, z tych wrót otrzymał białkę, uridium, rwa, cdd, w określone dni moduły do statków bądź inne dodatki, podwójne pd, poważanie itd... tego również mu nie zabiorą, nie ma żadnej informacji o tym, jest tylko info, że zabiorą to co nabugował, czyli energię, jeśli jej nie ma to tego nie zrobią. Za rwa może ulepszyć wyposażenie, przez cdd ulepszyć profil pilota, za uridium kupić wiele dodatków do konta, przez nabijanie pd i poważania ranga strasznie ucieka do góry i za to wszystko tylko 7 dni bana? Ogromny wysiłek ze strony administratora gry...

7. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

• Zdobyte w nieuczciwy sposób przedmioty zostaną usunięte z ich konta
    Złożenie wrót z nieuczciwej energii jest nieuczciwe, więc wrota i wszystko z nich pochodzace rowniez zabiora

8. Ares[19]

Ares[19] User

Tych całych bociarzy tez karaja? bo dzisiaj jakoś malo graczy widze przez caly dzien :D

9. Fajnie ze wreszcie cos z tym zrobili lub robia , martwi mnie natomiast forma bana jak i skuteczność tych banów bo po pierwsze nie zbanowali wszystkich jak do tej pory po drugie ciekawe jak taki ban ma podziałać na tych co buguja ? bo tydzien bana to cos mało jak za pushing ktory czesto jest nie uzasadniony kara to 2 tyg . Kolejny aspekt banow to czy naprawde sa w stanie odebrac to co nabugowali powazka energia seprom klucze obsydianowe itd. itd. No i wisienka na torcie zbanowali juz kilku co bugowali powazke ale UWAGA są nadal w top miesiąca nabitych punktów odbierając tym samym uczciwym szanse na wymarzony tytul miesięczny xD

10. mm70_9

mm70_9 User

Dalej widzę generałów z mega poważką po kilkunastu godzinach gry a tu kolejna wtopa BP. Mnie morale spadło bo by zdobyć co mam gram od wielu lat a można to mieć a nawet 20 razy więcej w kilka godzin bez większych konsekwencji, przestaję widzieć jakikolwiek sens by dalej płacić za bostery czy rabaty / teraz żałuję że wydałem tyle kasy bezcelowo / a i gram coraz mniej. Trzeba się dostosować i robić tak samo czy dalej walczyć z wiatrakami ? Czy inni też tak mają ?

11. Przez te bugi nie kupuje premki ani rabatu a bostery 50% po co teraz kupować jak nic nie dają ? Kiedyś kupowalem by odbierac misje i robic wrota żeby cos tam range lvl podgonić ot rywalizacja a teraz 3 miesiace jest general z 20 lvl i nic nie robia , dobrze ze teraz zbanowali kilka kont co bugowalo powazke zobaczymy po banie co im zabrali (profile zapisane to sie zobaczy)

D.A.R.E.K lubi to.
  12. Regulamin jasno okresla, ze za oszustwa lub bocenie są bany na konto, a oni sie obudzili po kilku miesiącach o bugowaniu montownii i to banowaniem NA 1 TYDZIEN :D:D:D:D juz nie wspomne o botach na mapie i ludziach co dalej mają zbugowaną powazke od miesiecy haha :D normalnie leje xD nic tylko jeszcze dwójeczke na te gre postawic xD