Śmieszny ban bo nie płace

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ViperΔ, 22 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ViperΔ

ViperΔ User

Witam

I nie mówiłem że serwery PL to ... ?
    Śmiejąc się na czacie z tego serwera (i to nie jakoś mocno tylko że to syf itp) dostałem bana na 14 dni oki ;) i napisaniu 2 wyrazów jak uchodźcy i grubasy. Najlepsze jest to że dostałem bana po 10 minutach a jak ja zgłoszę to super czekam cały dzień albo nawet nie dostanę odpowiedzi.
    A wiecie dla czego? Bo wróciłem po przerwie ponad miesięcznej i nie kupiłem przez ten czas nic do tej gry

czekam na opcje przerzucenia wyposażenia na inny serwer chociaż i tak się pewnie nigdy nie doczekam

ps w tym momencie też pomagałem jakiemuś słabszemu graczowi i jak mam to dalej robić bo tak śmiesznym banie?

EDIT: Tak to właśnie wygląda, płacisz, masz lepiej

EDIT: Napisali że podawałem się pod CMa hahahahaha ŻAŁOSNE

2. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Zaraz otrzymasz bana za wykropkowany wulgaryzm ;) niezadowolenie można wyrazić w kulturalny sposób.
    Tutaj dyskutowac o Twoim banie nie będziemy, bo nie tutaj miejsce na to.

Wątek zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.