σωи4gє

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika σωи4gє, 4 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. σωи4gє

σωи4gє User

Witajcie!

Gram na serwerze PL1 pod nickiem σωи4gє. Konto utworzyłem stosunkowo niedawno, lecz chcę zrobić z niego kiedyś SFE na złość osobom, które piszą, że nie opłaca się zakładać nowego konta, lepiej kupić od kogoś (co jest nielegalne ;) ). W Dark Orbit grałem już w 2008 roku (wtedy jeszcze wspólnie z bratem na jego koncie, to były czasy :D ), lecz od dłuższego czasu nie wracałem do gry. Dwa lata temu prawie powróciłem, nawet grałem z dwoma znajomymi ze szkoły, lecz po pewnym czasie się nam to znudziło i zapomniałem o grze.

Teraz wracam z pełnią sił, bogatszy o wiedzę teoretyczną i praktyczną, które (mam nadzieję) przyczynią się do szybkiego rozwoju konta :D

Coś o sobie?
    20 letni motywator, purysta i entuzjasta lubiący pograć w poczciwe DO :)

Założyłem również kanał poświęcony Dark Orbitowi, na którym co miesiąc będę umieszczał filmy przedstawiające rozwój mojego konta (póki będę grał :D ). Myślę, że może to być ciekawa odskocznia bądź alternatywa dla osób, które są już znużone pojedynkami PvP samych SFE oraz seriami typu od zera do SFE w x dni (gdzie trzeba oglądać nużący proces rozwoju co parę dni - tydzień).

Dołożę wszelkich starań, aby moje produkcje były dla Was ciekawe i zrobione w przemyślany, skonsultowany z Wami sposób. Z wielką chęcią wysłucham Waszych porad dotyczących tego co dodać, co zwolnić, co zmienić a co przyspieszyć!

Link do kanału: https://youtube.com/channel/UC2iwshfBdvpU_WOXEz3fp2A
    Link do ostatniego filmu:

2. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Witam, witam i o rozmiar buta pytam :D
    Oczywiście subik poleciał :)

3. gigamen

gigamen User

Witam i życzę cierpliwości do tych, co będą tu spamować

Podaj numer buta, bo MODki mają fetysz:p

4. MOD_M4

MOD_M4 Guest

To nie fetysz tylko zboczenie zawodowe :oops:

5. σωи4gє

σωи4gє User

43 :D

Dziękuję :)

6. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Myślę że dobrym pomysłem na zakończenie każdego kolejnego filmiku było by podsumowanie co się zmieniło oraz wytyczenie celów na kolejny miesiąc/ tydzień :D

σωи4gє lubi to.
  7. gigamen

gigamen User

Zawodowe? Co ma moderowanie forum do rozmiaru stóp?o_O

8. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Fioletowy kolor na discordzie to nie oznaczenie MODka a gracza zarażonego chorobą "Fetyszus Stopus Maximus" :D

9. gigamen

gigamen User

Czyli miałem rację:cool: Fetysz, a nie żadne zboczenie zawodowe

Dlaczemu piszesz na fioletowo?:eek:

10. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Nazwa fioletowa :D Ranga MODka na discord

11. mała ta noga.

12. Witam Kolegę z PL1 tak jak w filmikach oferuję pomoc jeżeli będę na grze xD
    Fetysz :D Tak się przyjęło :D

13. σωи4gє

σωи4gє User

Czy ja wiem? Nie potrzeba mi nogi 45 :D

14. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Czyli nie pływasz :oops:

15. A co ekipa zbiera kadrę na basen ? :D

16. MOD_M4

MOD_M4 Guest

A dlaczemu nie? :D A myślisz że dlaczemu to o rozmiar płetwy pytamy :D

17. σωи4gє