Spadek wartosci sily ognia laserow

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika pl12356, 17 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pl12356

pl12356 User

Witam, po wymianie lf3 na lf4 i odpaleniu gry zauwazylem znaczny spadek wartosci ognia z laserow,wyglada to tak jakby lasery byly bez kamykow chociaz sa one zaladowane.
    Macie podobny problem i czy da sie go zalatwic dzisiaj?

2. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Sprawdź czy masz podwójne bostery na DMG. Dają one 20% DMG a to sporo.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

3. pl12356

pl12356 User

Od paru dni gram bez zadnych dopalaczy(poza kamykami) i moze dzieki temu zauwazylem ta roznice.
    Mam tez problemy z zaladowywaniem kamyka, dziala ale z parominutowym opoznieniem,moze tu jest problem.
    Przypuszczam,ze sprawa sie naprawi dopiero po resecie.

4. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Jeżeli sytuacja nie ulegnie zmianie proponuje kontakt z pomocą techniczną.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

5. pl12356

pl12356 User

Zobacze pozniej jaka sytuacja, narazie dzieki zyczliwym kolegom z forum zdobylem premium na miesiac wiec moze sie cos zmieni.
    Narazie nie zamykajcie posta,moze jeszcze ktos dzisiaj bedzie mial podobne problemy

6. U mnie przy spadku dmg laserów pomaga czyszczenie flasha i przeglądarki

7. pl12356

pl12356 User

U mnie tez to pomaga ale dzisiaj nie chce mi sie w to bawic,poczekam na reset, i wtedy zobacze jaka sytuacja

8. cross68

cross68 User

witam nic nie da pisanie do pomocy technicznej miałem ten sam problem mam ulepszone lf4 na 16 lv a bije jak bym miał lf2 powkładane a odpowiedz z pomocy technicznej byla ponizej krytyki a mianowicie ze oni nie sa od wyliczania siły dmg
    pozdrawiam nasza pomoc techniczną :(

9. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności,
    zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.