Spadki fps

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika BlackVinyl[EIC], 20 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam mam problem z fps przy np cubiku mam intel i3 3.7 gh 2R 4W 6 gb ramu grafike gtx 750ti a przy cubiku fpsy spadaja mi do 30 fps ... Jak np w innych grach mam jak np *jakaś gra* mam 300 + Proszę o pomoc ;/

2.6. Reklamy
    Reklamy na forum są zabronione, np. reklamy innych gier, for, itp. Zabronione jest również zakładanie na forum tematów, które mają na celu czerpanie korzyści finansowych.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 września 2015
  2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

FPSy zależne są od sprzętu ale również od internetu ;) Flash player nie wyciągnie więcej niż 60 FPS, także 30FPS jest to dobry wynik w grze ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. lacosta

lacosta User

to masz dziwny problem , ja gram na laptopie, AMD-A10 3.1Ghz with Turbo, AMD Radeon HD 7660G + HD 7600 dual Graphics 8GB ram Dysk SSD Plextor 128GB M6S internet 6MB radiówka i router TP-link na średnio wysokich antylasing ustawiony na średni wyżej się nie opłaca bo i tak nie widac różnicy, stałe 60-45fps przy kubikach także spada do 30fps nawet 20 jak się wiecej statków zleci, no ale Twój sprzęt to inna bajka, podkreślam że używam do gry najnowego Firefoxa a system windows 10 64bit . Testowałem ostatnio kilka przeglądarek : chrome , dragon, edge, maxthon, i firefox okazał sie najlepszy.

Pozdrawiam.

4. 30fps ? dobry wynik ? haha mam i5 4690k oc do 4.7ghz grafika zintegrowana od procka tj. Intel HD Graphics 4600 i monitor 75hz i mam 60-67fps. Więc gdy będę miał lepszą grafikę FPS wzrosną i nie są one zależne od internetu. Internet jest zależnością PING ( opóźnień ) między serwerem gry a klientem. Proponuję ustawić sobie 30hz na monitorze i zobaczyć że licznik fps w grze stanie na 30 :)

5. Ja przy cubiku mam 3-5 FPS a jak sam latam to mam 20 FPS. Kiedyś jak ta gra była normalna to nawet jak było 100 statków koło mnie to dało się grać.

6. lacosta

lacosta User

ta gra jest cały czas normalna, tylko rynek się zmienia, sprzęt jest coraz bardziej nowoczesny a co za tym idzie nowe produkcje i aktualizacje są coraz bardziej wymagające co odbije się na wydajności na starych sprzętach za to cieszą oko graficznie na nowych ;) więc jeśli zależy Ci na grze musisz pomyśleć o nowym sprzęcie.

7. ok. wpiszcie w chrome tak : chrome://flags#enable-npapi

potem restart przeglądarki i : chrome://plugins
    tam ustawcie wersje flasha npapi - włączona , ppapi wyłączona i sprawdźcie

8. Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.