spartan blueprint

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Solance2132, 24 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. witam , ! dzis ukonczyłam wrota kronos .. i dostałam projekt do montowni soartana jakiegos. Posiadam juz 10 spartanów ale to jest jakis inny lecz mi go nie wyswietla nawet po przelogowaniu sie. Co to jest i gdzie to znależć ?
    24.09.2017 - 02:16[​IMG]Otrzymano 1 projekt Spartan Drone Blueprint

2. W montowni jest ten projekt

3. Nie mogłaś zrobić Spartanów wcześniej bez przejścia choć raz wrót Kronos, bo najpierw trzeba zdobyć projekt do montowni, który kryje się pod tą właśnie tajemniczą nazwą.

Dopiero potem z Havocków, Herkulesów i kryształów tworzysz Spartany.

Ostatnie edytowanie: 24 września 2017
  4. Ale już raz kiedys zrobiłam kronosa i dlatego mam te spartany ale teraz zrobiłam JESZCZE RAZ i dostałam Spartan Drone BLUEPRINT. To jest jakis inny spartan. O co z tym chodzi? A tego nie mam w montowni...

5. MOD_TOBY

MOD_TOBY Guest

Witaj Solance2132,

Tak jak napisał │†│CΘNΔN│†│PL│ jeżeli dostałeś plany do design'u Spartan, znajdziesz je w montowni. Czy masz jeszcze jakieś pytania czy można zamknąć temat ?

-Toby
    Edit:

Ten design wyszedł pod koniec Maja jak się nie mylę link tutaj >> Design drona: Spartan << , wcześniej takiej opcji nie było. Sam dron ci nie wypadnie z nagrody, tylko projekt.

-Toby

6. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

dostałeś drona w kolorze "niebieskiegodruku" :)
    może są jeszcze "greenprint" i "orangeprint" ? któż to wie.
    toby - we faq jest tylko opis dot. spartana jako takiego - nie ma nic na temat "blueprint`a" :)

7. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

za każdym razem po przejściu kronosa dostaje sie ten projekt. jedynie za pierwszym razem pojawia sie on w montowni, każdy następny to już tylko śmieciowy wpis w dzienniku, bo mając projekt drugiego już nie dostaniesz

8. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Ciekawe tłumaczenie, ale błędne :D "Blueprint" to po polsku "Plan", "Schemat". Tak więc wpis w dzienniku możemy tak przekształcić:
    Otrzymano 1 projekt (schemat) Drona Spartan.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

9. Myślę, że cudzysłów nie znalazł się tam przypadkowo. ;)

A czy tym razem jesteś pewien owego tłumaczenia ? :p

D.A.R.E.K lubi to.
  10. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Hmmm... Jeżeli bierzemy pod uwagę tylko słownikowe tłumaczenie to byłoby błędne. Jednakże rozszerzmy zakres i spójrzmy do czego wykorzystywane są nasze nieszczęsne "blueprint-y". Czy tam nie ma schematów i planów budowy różnych rzeczy(np. domów)? :) I to głównie do tych celów służą "blueprint-y"

Aczkolwiek przyznam, że poniekąd masz rację. ;)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

11. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

conan idealnie wyczuł ironię - po to był ten cudzyś :)
    nie ma co się spinać, bo wracając do tematu, to opis faq odbiega od wpisu w dzienniczku gościa, stąd i całe zamieszanie. skoro już napisali projekt, to po kiego zostawili słowo Blueprint ? to tak jakby napisać - buty ubłocił błotem :)

12. Ghost_User

Ghost_User User

Może błąd w tłumaczeniu. Chyba jest to tego temat (a na pewno był).

13. I właśnie przez takie pleonazmy (popełniane bardziej świadomie lub nie przez ekipę programistów DO) mamy taki stan gry jaki mamy.

Tutaj od zawsze mówiło się nie o niedociągnięciach tylko o poważnych niedoróbkach, z których wiele rozwiązania nie ma do dziś.

de^nekst^best i D.A.R.E.K lubią to.
  14. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.