Specjalny wzmacniacz prawdopodobieństwa

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *Diabełek*, 28 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, w sklepie można kupić wzmacniacz prawdopodobieństwa, dany pakiet ma zwiększyć prawdopodobieństwo wypadania stopu hybrydowego oraz indoktrynolu, tylko z czego ma mi to wypaść ze skrzyń? z wrót x7? Z góry dzięki za pomoc! :)

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

Booster ten zwiększa szanse na otrzymanie stopu hybrydowego, który potrzebny jest do zmontowania cpu. Booster również zwiększa prawdopodobieństwo otrzymania oleju za ukończenie wrót na mapach x-7. ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. Stop hybrydowy wypada w niezłych ilościach, więc nie ma potrzeby kupować tego boostera specjalnie do tego celu.

Wypada on z 'plagued kristallinów' na x-7, a one z kolei po ubiciu dużej różowej krychy.

Indoktrynol natomiast to surowiec, który potrzebny jest do zmontowania najnowszych statków, np. bardzo popularnego Cyborga. Dostaje się go za przejście specjalnych wrót na tej mapie. Olej dostaje się też czasami z kalendarza albo z misji eventowych. Ja w tych wrotach nigdy nie byłem, a Cyborga zmontowałem właśnie dzięki olejowi z tych rzeczy.

Ostatnie edytowanie: 28 maja 2018
  4. Ankalagon

Ankalagon User

A ten wzmacniacz działa na zielone skrzynki ? Ostatnio na 200 skrzynek dostałem tylko 1 procek i 1 tranzystor. Co z tego, że oleju mam na 4 statki jak brakuje mi pozostałych części.:)

5. Przykro mi Kosmiczny Pilocie, ale nie działa.

6. .Obelix.70

.Obelix.70 User

Ale nie trać nadziei, może i taki booster wprowadzą do sprzedaży! ;-)

7. Ankalagon

Ankalagon User

:)) nadzieja to wiesz podobno jest czyjąś matką ( pozdrawiam wszystkie MAMY i TATY ) - jak nie było oleju to procki i inne bzdety wpadały bez problemu. teraz na potęgę otrzymuję gniazda pryzmatyczne.

8. pl12356

pl12356 User

Tu zasada jest prosta; dostajesz to, czego nie potrzebujesz. Reszte musisz kupic.

9. Ankalagon

Ankalagon User

to jeszcze tylko uzupełnię twoją wypowiedz dodając :
    Albo użyć za 1, 2 lub x lat kiedy będzie potrzebne ( x w tym wypadku może oznaczać 3, 4, 5, 6, i n-1 lat )

10. ...wszystkie MAMY i OJCÓW - tak powinno to brzmieć, aby było poprawnie i gramatycznie. ;)

Jak widzisz, że kiepskie i nie interesujące Cię przedmioty wypadają, to przerwij zbieranie.

I polecam czekać na złote, bo mam wrażenie że w nich dużo lepsze przedmioty są zawarte. Niedawno ich trochę otworzyłem i było całkiem nieźle.

11. Ankalagon

Ankalagon User

Tak, kolejnego Apisa złożę.:)
    Miało być TaTy - w piosenkach dla najmłodszych występują częściej Tatusiowie niż Ojcowie. Rozumiem swój celowy błąd. Należy jednak pamiętać, że jest dzień Mamy i Taty a nie mamy i ojca.:rolleyes:
    Wracając do wzmacniacza to masz zupełną rację. Nie ma sensu do stopu hybrydowego go używać. Mało opłacalne.

Ostatnie edytowanie: 29 maja 2018
  12. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowni Gracze,

Pozwole sobie zamknąć ten temat ponieważ strasznie odbiegliście od temutu, a Nasz regulamin forum nie przewiduje pisania postów niezwiązanych z tematem. Zapraszam Was na luzne tematu do działu "Kącik mówców" albo do Waszych wątków w dziale"Kto kim jest- gracze". Odpowiedz została udzielona przeze mnie oraz Conana więc nie widze potrzeby, aby ten temat był dalej otwarty. :rolleyes:

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.