spectrum legend

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika HARDCORE●69●COXU, 12 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pytanko dropnal ktos juz moze ten plan bo mi sie nie udalo, od godziny 13 bije saimony i nic

PS. kiedy wkoncu bd to losowanie z hitaca bo juz nowy event a w niedziele powinno byc losowanie i nic, nadal cicho

2. MOD_Mersenne

MOD_Mersenne Guest

Zapraszam na FAQ dotyczący eventu ;)

"Szansa na uzyskanie projektu tego designu jako łupu po zestrzeleniu Saimona wynosi 0,015%. Po jej zdobyciu skrzynki możesz odblokować projekt designu Legend Spectrum."

Jest to szansa tak niewielka, że przy braku szczęścia można bić saimony 2 tygodnie, a projetku nie dostać:oops:

Na losowanie hitacka nadal czekamy ;)

Pozdrawiam,
    MOD_Mersenne

3. czyli na matematyczne obliczenia 15 projektow powinno wypadac na 1000 saimonow, a tak z ciekawosci ma ktos go juz?

ps. ten projekt wypadnie w takiej samej skrzynce jak te poisony itp co byly niedawno?

Ostatnie edytowanie: 12 września 2016
  4. MOD_Mersenne

MOD_Mersenne Guest

Niestety nie, 0,015% to mniej więcej 1 na 6700 saimonów :rolleyes:

Pozdrawiam,
    MOD_Mersenne

5. omg to pozdro ze to dropne :(

MODku pytanko jeszcze ten plan to wyskoczy w jakiejs skrzynce bonusowej tak jak kiedys projekty do pusata i spectrum poisona?

Nie piszemy posta pod postem.

MOD_Matroz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 września 2016
  6. qbek

qbek User

Ciemno-fioletowa ikonka cos jakby kartka papieru ;)

7. co do dropu to i tak musisz mieć 500 złomu a w godzine jak zdobędziesz 5 sztuk złomu to będziesz zadowolony czyli na moje szczęście około 100 godzin gry a że gram max 3 godziny to spokojnie ponad miesiąc dla jednego dresa jednym kontem mi zejdzie a gdzie tu inne bzdety z montowni albo pozostałe konta na innych serwerach :( :mad:

pamiętaj jeszcze uzbierać na wrota delta i je przejść w tym czasie :D

8. ze zlomem to nie problem bo mam go ponad 5 tysiecy ale bardziej zalezy mi na tym smiesznym dresie

9. pamiętaj jeszcze uzbierać na wrota delta i je przejść w tym czasie :D[/QUOTE]

co do wrót to jezeli juz je kiedys się zrobiło to misia zalicza odrazu :D

10. Jest jakaś misja na wrota? o_O Jakoś nigdzie nie widzę takiej.
    Edit: Okej, miałem ją po prostu zablokowaną :p Trzeba było ukończyć wszystkie misje dopiero się pokazywała..

Chodzi o tą skrzyneczkę z dropem?

Ostatnie edytowanie: 13 września 2016
  11. niby tak a czy to prawda to kto wie

12. jacaaa2

jacaaa2 User

Ja już od wczoraj mam ten design :p

13. za ktorym saimonem droples?
    ps jak ta skrzynka wyglada

14. jacaaa2

jacaaa2 User

Nie liczyłemile ale troche ich było, skrzynka jest niebieska i wyglada dokladnie jak sktzynki z planami z poprzednich eventów

15. a powiedz mi ty miales normalnie skrzynki cargo wlaczone czy tylko wystarcza bonusowe?

16. Macie może screen jak wygląda ta skrzyneczka, lub te z poprzedniego eventu, ja niestety go przegapiłem więc nie bardzo wiem jak wyglądają, jacaaa2 mógłbyś zapodać jakiegoś screena ze swoim Legendarnym Spectrumem? :D Chciałbym zobaczyć jak się prezentuje w grze. Poza tym czy wam też się wydaje że opis eventu jest dość szczątkowy? Wypadałoby dodać więcej informacji np: jak dokładnie wyglądają skrzynie z łupem, ja na ten przykład cały czas jak głupi zbierałem zwykłe cargo. Z resztą jest dość złe poinformowanie nas jak i całego zespołu, bodajże wczoraj pytałem się jak natrafić na plany, odpowiedź Moda (oczywiście bez obrazy) była aby zbierać skrzyneczki cargo z alienów właśnie :)

17. [​IMG]

chyba o te skrzyneczki chodzi

18. qbek

qbek User

wlasnie tak wyglada i nie trzeba wlaczac cargo - wystarczy bonusowe ;)

19. no i coz 9 tys saimonow ubitych i 0 skrzyneczek :(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.