Spectrum - PvP konfy.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika fαмιиє[SSV®], 15 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Witam
    Dziś na MHH kupuje Spectruma i chce zrobić obie konfiguracje pod PvP. Doradzilibyście jak je zrobić abym z x4 bił sporo. Chce dodać że mam 3 Irysy i 4 Flaxy (ale dostaje dofinansowanie od klanu) i dodalibyście jakie zrobić konfy jak już będę miał 8 Irysów.

2. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ty sie lepiej wyposaż, a nie profi designa kupujesz:cool: dużo bardziej przydadzą ci się irysy, lf3 czy bo2, albo chociaż profil. A pvp z takim wypo zdecydowanie odpada:confused:

3. Wiem Wyposażenie również dziś kupuje, a na irysy będę dostawał z klanu jako dofinansowanie (wyposażenie do full Irków również będę mieć) :)

4. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

to ja bym robił pp do 24 czyli +12% do dmg w graczy, a to jest lepsze niż spectrum ;)

5. Mam 9 PP to ile będzie kosztować do 24?

6. Nie zapomnij o tym, że te 8 irków trzeba jeszcze "usprawnić", tzn wbić im 16ty poziom ulepszeń a to już trochę kosztuje, opcję ze spectrum'em odradzałbym na później....

7. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

674k uri :D