sperhead vs vega(pusat)

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kicek03, 19 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kicek03

kicek03 User

Witam mam pytanie dotyczące statku sperhead i designu do vegi.
    Vega z designem pusat ma taka samą prędkość więcej hp więcej osłon i więcej slotów na laser.
    I teraz pytanie co teraz będzie z statkiem sperhead czy bp wprowadzi jakies zmiany w statku sperhead żeby więcej ich latało poniwaz po wprowadzeniu pusata za uri sperhead jest zbędny.

2. -|Diw|-

-|Diw|- User

spearhead jest tańszy i ma tam jakieś umiejętności, których pusat nie ma. Nie chciałbym mocniejszych spearheadów ;d

RIPSAW lubi to.
  3. kicek03

kicek03 User

Może i ma umiejętności ale slabe tańszy może jest ale jak tera tylko slabi gracze będą latać sperheadami

4. Teraz już sobie na "włóczni" bezpiecznie (względnie) boksów ludzie nie pozbierają.

5. SuSzAk

SuSzAk User

latanie na spearze jako słabszy (bez lf4) mija się z cele bo on nic nie bije, zresztą statek ten wg mnie nadaje się tylko na wyloty klanowe w większej liczbie osób i takie było założenie tego statku, ale troche sie pozmienialo bo ludzie wolą latać solo na goliath'ach i sami robią pogrom. W grze jest potrzebna zmiana, ale nie chodzi tu o samego speara, a bardziej o rozgrywkę, tak aby ludzie w pojedynkę nie byli w stanie zawładnąć całą mapą/galą, tylko trzebaby zrobić coś, aby ludzie znów zaczeli latać większymi grupami.

LaserFire3 lubi to.
  6. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ja tam nie mam zamiaru kupować pusata, bo jest słaby, a skrzynki bardzo dobrze mi się spearkiem zbiera, trzeba umieć korzystać z jego umek. Będąc niecałą SFE rozwaliłem generała, który latał pusatem. Wystarczy emp, stabilka, w miare ogarnięty dmg i ćma i żaden pusat nie da ci rady. Ale niestety jestem raczej wyjątkiem i nie da sie robić już misji na spearki :/

7. Wyjątkiem? Przez tego Pusata widzę coraz więcej Spearheadów i to z rangą taką, że powinni jeszcze latać na Leonku.

8. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

jestem już prawie SFE, nie mówie o flaxach, mówie o prawdziwych graczach:p U mnie, na GE3 to spearków nie ma już:eek:

9. kicek03

kicek03 User

No właśnie czyli sperheadów juz prawie wcale nie będzie widać na mapach, wiec bp może usunąć spirolka z gry :eek:

10. Nie bądź takim pesymistą. Ja kupiłem go nie dawno, żeby móc w spokoju zbierać skrzynki, a nie cackać się z napakowanymi (boostery + seprom) Pusatami.

11. RIPSAW

RIPSAW User

na początek to hale mogłyby potanieć !

12. Zumir

Zumir User

Hale są tanie wystarczająco przecież, jeśli dla kogoś zdobycie 50k uri na 2 hale to za dużo, to znaczy że ta hala nie jest mu potrzebna

LaserFire3 lubi to.
  13. LaserFire3

LaserFire3 User

Każda kolejna hala jest tańsza :p

Może spearhead taniej o kilka tysięcy urki i 5 bazowej prędkości więcej

14. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w temacie, zamykam :oops:

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.