spis misji specjalnych halloween 2015

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika tomtau, 21 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tomtau

tomtau User

witam
    czy jest gdzieś dostępny spis misji specjalnych halloween 2015 bo nie potrafię nigdzie znaleźć

2. MOD_Hacker

MOD_Hacker User

Spisu jako takiego nie ma o ile mi wiadomo ale ogólny zarys masz tu: >KLIK<
    Mam nadzieje że pomogłem

Pozdrawiam
    MOD_Hacker

3. raczej nie o to chodzilo autorowi pytania. tylko o spis jakie sa dostepne w czasie eventu

4. Nie ma takiego spisu z misjami na ten event. Jedynie to możesz popytać graczy jakie są misje.

5. MOD_Hacker

MOD_Hacker User

Pierwsze 4 wyrazy to odpowiedź na Pytanie autora postu .

Jedynie gracze którzy pamiętają mogą to napisać lub taki spis przeprowadzali. Najlepiej wejść w zakładkę misje specjalne i tam jest spis wszystkich dostępnych misji.

Pozdrawiam
    MOD_Hacker

6. no to zwracam honor. a teraz zadam ci pytanie z innej beczki bo niechce mi sie zakladac nowego temetu. otuz chodzi mi o zmiane poczty email w grze i tu mam taki problem bo ten podany prZy rejestracji przestal istniec i niemoge sie wogule na niego zalogowac bo zniknal nawet z rejestru i jak mam teraz zmienic poczte meilowa? tak by bylo wporzadku

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Musisz napisać do pomocy technicznej i dostaniesz zestaw pytań/poleceń do zrealizowania aby zmienić konto na inny email (najgorsze wydaje mi się potwierdzenie od operatora poczty, że dana email przestał istnieć :rolleyes:) Ale takie są zabezpieczenia ;)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

8. gorsze jest to ze niepotwierdzi mojego zapytania ze w ogóle istnialo takie konto email a pozatym niedostane zadnych zapytan od pomocy technicznej bo juz poslalem do nich emaila z dalem nowy email i do tej pory na nowy email nic niedostalem

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 października 2015
  9. MOD_Hacker

MOD_Hacker User

Jeśli to WP... to się nie dziwię ... Jeśli to coś innego to postaraj się przypomnieć cokolwiek ze starego e-maila(nawet jeśli będzie trzeba to IP komputera z którego się ostatnio na ten e-mail logowałeś Wtedy podczas weryfikacji przez BP powinieneś przejść ...
    i tez jeśli chodzi o WP lub tez interię to postaraj się napisać do ichniejszej administracji o probe odzyskania dawnego konta e-mail... Możliwe że coś będą w stanie coś zrobić.

Pozdrawiam
    MOD_Hacker

10. na WP to bez zadnych zarzutow chodzi mi i dochodza meile z bonusami czy jakie kolwiek wiadomosci od BP A co do IP kompa to raczej jest juz niemozliwy bo na nowo robilem format (zmiana rdzenia) i nowy windows zostal zainstalowany. niewiem moze uda sie jakos ich zmusic do dzialania poprzez czeste pisanie ich z nieistniejacej poczty i moze wkoncu sami recznie zmienia na nowy lub sie na nia odezwa

11. Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.