Sprzatanie balaganu

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -gustaf-, 24 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Zaznacz co pasuje

Ankieta zamknięta 24 września 2018.
  1. Posprzatajcie balagan

66,7%
  2. Klopot z szukaniem rzeczy

14,8%
  3. Nieistotne

3,7%
  4. Lubie swoj bajzel

25,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -gustaf-

-gustaf- User

Pomysly i opinie na temat gromadzacych sie przedmiotow jak wizualne drony , lasery , oslony , niewidki i wszystkiich innych w n-tych ilosciach ktore zajmuja tylko miejsce w inwentarzu moze otworzy oczy BP i uswiadomia sobie ze mozna to zorganizowac lepiej.Liczba tych rzeczy wciaz narasta.Niektorzy nie maja pewnie gdzie to upchnac.Zamiast 50 takich samych dresow do dronow w 50 kratkach inwentarza mozna to zmiescic w jednej.To samo z laserami czy oslonami.Przedmioty o tym samym poziomie polozyc na jedna polke itp.Byloby bardziej przejrzyscie i ulatwilo zycie graczom.Piszcie to moze cos sie ruszy.

Ghost_User i gigamen lubią to.
  2. gigamen

gigamen User

Pomysł fajny. Zamiast 50 kratek z LF-3 jedna z wyświetloną ilością, tak jak z surowcami. A jeśli byłyby na różnych poziomach... tyle kratek, ile poziomów. 16 i tak lepsze niż powiedzmy 60.

3. No co Wy, naprawdę nie zwróciliście uwagi że powiększyli suwak do przewijania ??

Rozwiązanie funkcjonuje od dawna, tylko go nie zauważacie, bo tylko marudzić potraficie. :p;)

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  4. cross68

cross68 User

a sprzedajcie to co jest wam zbyteczne w hangarze i po kłopocie będzie:)

5. -gustaf-

-gustaf- User

Jak sprzedasz dresy wizualne do dronow to stanie sie cud.Lf4 tez sie nie da , pokaz kogos kto by je chcial sprzedac.
    Podobnie niewidki xl ktorych mam sporo z licytacji.Mozna wymieniac tego wiecej.
    Za malo go powiekszyli bo nie zauwazylem.Co ci kolego przeszkadza w moim marudzeniu , mie podoba sie to nie musisz sie podpinac do tematu.

6. To ze nie mozna sprzedac wizualnych dresow drono tak jak tych laserow rozproszeniowych III tez nie mozna, powinni dodac opcje tego, bo to tylko zamula hangar

7. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

już wcześniej proponowałem, bodaj jak stary klient był i nawet zajawkę oficjalną dali, że zrobią "wymienialnię" :)
    dla przykładu:
    - 5x lf3 na 50 scrapu
    - 10x lf4 - 1 rozproszeniowy
    - 100x bo2 - 5x bo2 na 16 lvl
    - 1x herk - 1000 gg
    - 10 lf4 - 100 indoktrynolu

- itd, itp i w różnej konfiguracji wzdłuż i wszerz oraz w poprzek hangaru :)

8. dert3496

dert3496 User

Bardzo fajny pomysł, popieram ;)
    Chociaż 10 lf-4 wymienione na 100 indoktrynolu i 1 herk na 1000 gg wyglądają słabo, ale to tylko wartości, wartości można zmienić :D

9. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

dokładnie - oni i tak skalkulują, żeby to im się opłacało bardziej niż nam, ale hangar byłby przewietrzony :)
    ja tylko jako przykład podałem - ważny efekt końcowy :)
    osobiście wszystko na scrap bym zamienił albo sepro, bo to idzie jak woda :)

10. poland102

poland102 User

dokładnie..havo, herki, lf3, lf4, bo2 zamienię w ilościach hurtowych:) / o eurojackopot nie wspomnę/ na coś użytecznego scrap, sepro, czy nawet bifenon..
    p.s. zapomniałem, że mam jeszcze dresy do dronów ..ilości tirowe:) ..też bym wymienił

11. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

a co byś powiedział o wymianie czegośtam na 1 szt procesora hybrydowego, do którego trzeba nie wiem skąd natrzaskać 330 scrapu ?
    może 1k eurojackpota za 1 procesor :)
    albo inne wzdłuż i wszerz - mnie wsio ryba, aby uwolniło się miejsce z okienkami w hangarze, bo suwak się zaraz zatnie albo zużyje od tego suwania :)

12. -gustaf-

-gustaf- User

Bylbym zadowolony gdybym mogl wymienic jeden dres za jeden scrap.

13. Gustlyken

Gustlyken User

jakakolwiek wymiana by sie zdała z inwentarzem

14. ViperΔ

ViperΔ User

Ja tam lubię jak mam syf w inwentarzu i widzę wszystkie swoje piękne skiny do dronów ;))

15. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.