Sprzedawanie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika tukan, 13 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tukan

tukan User

Nie da się jakoś sprzedać około 1k sztuk laserów lf-1 za jednym sprzedaniem? Bo sprzedawanie tylu mi się nie chce a mam tego tyle że nawet wyposażyć statku nie mogę, lf-1 wszystko zasłaniają. Jak się nie da to support nie może tego zrobić ?

2. Można sprzedać tylko pojedynczo. Nie ma zatem możliwości grupowej sprzedaży laserów.

Support nie pomoże Ci sprzedać laserów. Sam musisz się ich pozbyć.

3. Jesli sie nie myle to jezeli poprosisz BP o usuniecie duzej ilosci LF-1 to cyba ci pomoga, bo moj kolega sie tak pozbyl 20 tysiecy, bo nie mogl wejsc do magazynu

4. Legenda

Legenda User

jak on to policzył ,że ma 20 tyś?

5. Turok112

Turok112 User

Po co wam tyle laserów? pewnie bugowaliście je to teraz macie problem.

6. tukan

tukan User

Przypadkiem kupione

7. Turok112

Turok112 User

Jasne

8. tukan

tukan User

[CENZURA]

2.20. BOT - rozpowszechnianie informacji o botingu
    Zabronione jest reklamowanie, omawianie, rozpowszechnianie oraz pytania o niedozwolone skrypty wspomagające grę (boty). Konta użytkowników łamiących ten punkt Regulaminu będą sprawdzane pod kątem korzystania z bota.

Kara:
    BOT - 51 pkt

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 kwietnia 2019
  9. MOD_Moth

MOD_Moth User

@tukan
    Złamanie regulaminu forum w punkcie 2.20, kara 51 punktów.
    Odpowiadając na pytanie, nie ma możliwości sprzedaży wszystkich laserów na raz. Temat zamykam,

Pozdrawiam.
    MOD_Moth

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.