Srebrne skrzynie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika (♥◡♥)яzєźиιк(♥◡♥), 14 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ostatnie edytowanie: 14 kwietnia 2018
  2. srebrne ?

3. Tak mam 10 :)

4. Znalazłem coś o tych skrzyniach i kluczach, były one dostępne na rosyjskich serwerach w 2013 r. i na global europe w 2016 r. ( ale na PL nie nie widziałem ?) - wkleję tłumaczenie z translatora

"SILVER - Również oznaczony jako BK-103, ten klucz został znaleziony tylko w plikach gry i był dostępny przez pewien czas dla skrzyń Silver Pirate booty, ale od tego czasu został usunięty. Zabij jak najwięcej piratów i zdobądź lśniącą szansę, by w końcu stać się bogatym z nowiutkich skrzyń Silver! Witaj kosmiczni piloci, Nasza inteligencja znalazła specjalne pudełka, które wyglądają jak pirackie towary z bezcennymi przedmiotami. Te srebrne pudełka rozrzucone po całej galaktyce, ale ich otwarcie nie jest takie proste. Na szczęście nasi naukowcy, we współpracy z QIWI Wallet, opracowali specjalne klucze do srebrnych trofeów, dzięki którym można otworzyć te tajemnicze pudełka i odblokować cenne nagrody. Oprócz innych wspaniałych nagród, pudełka mogą dać ci laser LF-4, a także wysokiej klasy projekty dla statków "Aegis", "Cytadela" lub "Włócznia" i projekty «Havoc» i «Hercules» dla dronów. Nie przegap tej wyjątkowej okazji zdobycia srebrnych kluczy QIWI Wallet! Pamiętaj jednak, że w pewnym momencie te pola znikną z gry. Więc nie wahaj się i wejdź w wyszukiwarkę teraz! Klucze można kupić w sekcji "Płatność", przy użyciu QIWI Wallet jako preferowanej metody płatności."

5. gigamen

gigamen User

Daj może jakiegoś screena z eq gdzie widać te klucze.

Ghost_User lubi to.
  6. Fajny fotomontaż. :)

7. gigamen

gigamen User

U mnie jest 'miejsce' na te klucze.
    Albo to było od zawsze, albo BP szykuje coś nowego.

8. Na facebooku byl konkurs i dostalem 10kluczy do kazdej skrzyni :)

https://imgur.com/a/GZud1

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 kwietnia 2018
    purgeanarchy lubi to.
  9. MOD_M4

MOD_M4 Guest

10. Dobrze :D Wiesz moze cos na temat srebrnych skrzynek?

11. Jak ktoś napisał wcześniej, te klucze wystąpiły tylko i wyłącznie na którymś z serwerów rosyjskich.
    Widocznie skopiowało się na wszystkie.

Sorry za zniesławienie, ale właśnie przez tę równą ilość każdego rodzaju, wydało mi się to podejrzane.
    A skoro konkurs był na fejsbuju, to może napisz tam do nich z pytaniem jak masz te srebrne klucze wykorzystać. Może odpowiedzą i czegoś ciekawego się dowiemy.

12. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu

Srebrne klucze/skrzynie były dostępne krótki czas w grze i zostały usunięte. Ostatni raz były dostępne w 2013 roku.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

13. co to za konkurs był jest jeszcze?

14. To po co mu je teraz dali ? :)

15. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

Twoje pytanie powinieneś kierować do pomysłodawców konkursu nie do mnie ;)

Pozdrawiam.
    MOD_ŻBIK

16. Nikt nie zrobi tego lepiej od Ciebie. :rolleyes:

17. Pako

Pako User

https://scr.hu/KV1814
    Też mam coś takiego, swoje konto mam rok, więc na pewno nie mógłby nie wystąpić event tak jak mod pisał

18. Wszystkiego sie dowiedzialem. Mozna zamknac :)

19. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.