Stacja Bojowa 4-4

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ®DємӨ»ƒт«нαяяу®, 2 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Proponuje by Stacja Bojowa stała na środku mapy 4-4 gdyż w ewentach byłaby ogromna rywalizacja
    Przepraszam za orto ale klawiatura.

2. Piłka by się zbugowała bo baza by ją zasłoniła.

3. Czempion

Czempion User

Gdyby była jakaś podobna mapa do 4-4 na kosmiczną piłkę, to ok. Może nawet z 2 bazy :D

4. to może 3? jedna przy każdej firmie i będą toczyć się epickie fajty a będzie można mieć kazda firma tylko jedną taką na tej mapie

5. Chyba najbardziej pasowałoby takie rozwiązanie, ale raczej wyglądałoby to tak, iż po 3 bazy na 4-4 i 4-5 (jako że wielkością te mapy się wiele nie różnią, oraz są to największe mapy w grze). Dodałbym również opcję "napraw w Bazie" do okna naprawy :) (gdy gracz znajduje się na mapie z bazą klanową ) By można było się naprawiać: W bazie firmy, bazie klanu, Teleport, w miejscu :)

6. Czempion

Czempion User

Właśnie z tym 4-5...Baza jest w naprawdę niekorzystnej pozycji dla VRU, sam gram tą firmą i właśnie nieraz to odczułem. Dlatego tu też mogłyby być 3 bazy

NocnaFuria lubi to.
  7. owszem :) tak jak napisałem :) po 3 bazy na 4-4 i na 4-5 :)
    Pozdrawiam :)

8. NocnaFuria

NocnaFuria User

Dokładnie :D

3 bazy w 3 rogach na 4-5 i 4-4 i bedzie spoko xD

9. i co? wreszcie walnołem jakiś dobry pomysł hehe?

10. oby takich więcej ;-) tylko precyzuj bardziej :p *(żeby było wiadomo o co dokładniej chodzi ) : )

11. Czempion

Czempion User

Tak, "walnołeś" świetny pomysł, a teraz czekaj na opinie BP :D

12. Taak i stoi se baza takiego powiedzmy EIC a ty jesteś z VRU i se lecisz na 3-5 ale jak jak cie to z laserów wykosi i rakiet a gosciu sobie dobije.

Ten pomysł jest nie za dobry

13. Czempion

Czempion User

Baza raczej nie będzie blokować prostej drogi do portalu.
    Obecnie też można czekać na 4-4 na innych graczy, którzy chcą iść na x-5.

14. Jestem za tym aby było 3 bazy na 4-4 i 4-5. Bo Vru jest w najgorszej pozycji chociażby na 4-4 , port stoi zaraz przy krańcu mapy ( Statki mogą spokojnie stać i kraść boxy) w przeciwieństwie do marsów, a baza jest najdalej.

15. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w temacie. Zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.