Stacja bojowa

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kacper290377, 27 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

tak czy nie?

1. TAK-Wszystkie pomysły

25,0%
  2. tak-pomysł nr 1

50,0%
  3. tak-pomysł nr 2

0 głos(ów)
    0,0%
  4. tak-pomysł nr 3

12,5%
  5. Nie-Napisz czemu bo inaczej twój głos nie będzie brany pod uwagę

12,5%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Teraz gdy można zniszczyć stacje w pojedynke,szczególnie podczas korzystania z programów na dodatkowe dmg :rolleyes::oops::mad: pomyślałem sobie by zwiększyć wytrzymałość stacji

NR 1

zwiększyć HP stacji do 10mln
    osłone stacji do 15mln

moduł naprawy naprawia moduły (3.7%) na sekundę po 10 sekundach od walki

Ponadto każdy moduł dostanie więcej hp o 1.5mln a osłon + 800k

Moduł naprawczy naprawia stacje bojową (2%) na sekundę

Nr 2

Zostaje dodany nowy moduł ''Ostateczna Obrona'' Która sprawia,że dmg na stacji jest 95% w osłony i tylko 5% w hp (drop tylko z ZŁOTYCH SKRZYŃ)

nr 3

dodaje nowy moduł o nazwie ''Titan''

Titan działa na zasadzie takiej,że ma bardzo bardzo dużo hp i osłon I daje osłone taką jak w battleray...Do puty się nie zniszczy modułu stacji nie da się ruszyć.Jednak Żeby móc używać tego modułu musisz poświęcić swoje dwa moduły ze stacji bojowej które nie będą reagowały na wrogów to końca żywota modułu

jeśli nr 1 wszedłby w życie proponuję zwiększyć koszty naprawy do 500k za zwykły moduł i 5mln za moduł główny...

Nagroda za ubicie stacji to 1.250 mln

Zachęcam do głosowania

odświeżam.

I itakie pytanko do moda... Co ile można odświeżać temacik?

Ostatnie edytowanie: 29 lutego 2016
  2. Ile chcesz :D Możesz teraz albo zaczekać godzinkę jak ktoś odpisze temacie. Wszystko zależy od forum.

3. To proste, nie można odświeżać tematu, dobry temat sam się obroni:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

4. Prawda to co MOD potwierdził :D

5. Osoba,która zagłosowała na nie mogła by się podzielić z nami dlaczego jest przeciwna

6. Pierwszy pomysł bardziej mi się podoba:rolleyes: Zresztą i tak najważniejsze jest, żeby coś z tymi bazami klanowymi zrobili, za szybko pada, za mało daje ( korzyści są dwie - można surki w niej sprzedawać i konfy zmieniać )

7. No skoro nalegasz. :rolleyes:

Ja osobiście jestem za usunięciem stacji bojowych już od momentu, w którym powstały. Stąd jak się domyślasz, ulepszanie ich uważam za głupotę. :p A powód to lagi i ludzie, którzy mając bazę na mapie nie mają zamiaru bić się w miejscu, w którym baza nie sięga wroga.

Moduły bazy są odpowiednio dopasowane. Obrońca może być tak samo silny jak atakujący, więc nie przesadzałabym tworząc coś zbyt trudnego do ubicia.

8. A mogłem się domyśleć kto to :D

Temacik do zamknięcia...Co mi z tego tematu skoro jest mniej niż 10 głosów

Nie piszemy posta pod postem. Od tego służy opcja ''Edytuj'' na samym dole posta.
    Oprócz tego zawsze możesz skorzystać z guzika ''Raport'' i zgłosić ten temat do zamknięcia. Ostrzegam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 marca 2016
  9. BA_Matroz

BA_Matroz User

To kłódeczka :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.