stacja bojowa

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kacper290377, 12 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kris0211.

kris0211. User

Dla mnie pomysł genialny, ale... mówili o tym nie powiem ile razy, a jest jak jest.

2. to co napisałeś nawiązuje do mojego pomysłu nr 2 o stacji bojowej tyle że w drógim pomyśle jest zaproponowane przeze mnie aby stworzyć nowy moduł tytan oraz tak jak napisałeś dopuki nie rozwalisz modułów bazy nie ruszysz

znajdzcie temat STACJA BOJOWA <--- duże litery

3. jazon161

jazon161 User

widzieliscie morze juz jak 1 gracz na hita modol rozwala

4. To jest pytanie? Czy zdanie informacyjne bo nie mam pojęcia.

I żebyś zapamiętał to ,, może '' a nie ,, morze ''

5. BP planuje kilka ''ulepszeń'' nie tylko z LoW czyli alieny oparte na gammie i...niespodzianka ;p

ale i ulepszy + doda moduły do stacji bojowej więc może weźmie mój pomysł pod uwagę

6. dariusz

dariusz User

Tylko że gracz naszpikowany rsb i bosterami zapłacił a wy chcecie za darmo bazę obronić i się z tego gracza śmiać oj nieładnie będę powtarzał aż do skutku zainwestować w bazę moduły na 16 poziom i grać , a nie płakać że gracz ubija - a ile gracz w konto zainwestował to co gruszka ?

7. Czy ktoś tu mówi że za darmo??? Ja ciebie nie rozumiem. Te bazy są teraz tak do kitu bo one mają, nie wiem z 7 mln hp na 16 pzm poszycia?? I tak pomyśl sobie że wlatuje na bazę 10 osób na ćmach i każda bije średio co chwila po 100 k tak?? To ta baza pada po paru sekundach nawet jeśli na bazie jest dużo osób. Tutaj dajemy pomysły na temat aktualizacji i modółów ponieważ to jest bez sensu że w baze można wlecieć w środek i ją ubić a te moduły obronne nic praktycznie nie robią. Zastanów się nad tym że baze można ubić w okamgnieniu i bez sensu jest też ich stawianie. Myślisz dlaczego teraz moduły naprawia się za kredki?? Bo te bazy padały jak pchełki i BP zdało sobie sprawę że ten pomysł z Bazami nie wypali bo nikt ich nie stawał bo były za łatwe do ubicia i tyle.

8. Dokładnie. Zebrać zorganizowaną grupę i bronić. Jeśli pęknie mimo to, to oznacza, że wróg był silniejszy i tyle. ;)

9. OKOzemsty

OKOzemsty User

fajny pomysł dla mocnych klanów które dogadując się miały by bazy na zawsze ,nie ubijali by jeden drugiemu i znowu był by temat dlaczego słabsze klany nie mogą budować baz i by się sypły , gracze szukali by miejsca w klanach z bazą i to mi się podoba jeszcze klany jedno firmowe i git ;)) panie BLUS14

10. nie da się namówić wszystkich klanów do pokojowego nastawienia :> itak by rozwalali

ref<--- ostatnio mnie jakiś mod zbanował za napisanie właśnie ''ref''

więdz oświadczam iż tym razem minoł czas 24 godzin od ostatniej odpowiedzi więdz mam prawo odświeżyć temacik

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 stycznia 2015
  11. W takim razie proszę wskazać mi zapis w regulaminie który na to pozwala. Jeżeli takowego nie ma usunę posta, a za następny "ref" wlepię kolejnego bana.:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

12. a to już wiem kto mi to zrobił ;d

słuchaj...kiedyś mi mod sam pisał że można odświeżać se tematy ale co 24h więdz...

13. To chyba nie na tym forum, u nas istnieje tylko możliwość ponownego otwarcia tematu który został zamknięty i przeniesiony do archiwum:p. Jak wiadomo każde forum ma inne zasady, to co można na jednych forach nie zawsze jest dozwolone na innych.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

14. to co wy na te pomysły ;p?

15. MOD_Sebanov

MOD_Sebanov Guest

Brak aktywności więc zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Sebanov

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.