Stare dark orbit

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Piechuś, 3 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Piechuś

Piechuś User

Na poczatku zacznę, że nie grałem w ta gre z 5-6 lat. Teraz wchodzę, patrze cmentarzysko, prawie nikogo nie ma (co przewidziałem już dawno temu, kupe kasy trzeba ładować), czy jest jakaś szansa, plany żeby zrobić z jeden serwer bez tych wszystkich zmian które weszły ok 2009-2010 roku do tej pory ?

2. dark4p

dark4p User

7436938643 ten temat był i nie, nie ma szansy na to żeby zrobić server z przed kilku lat skoro i tak już mało ludzi gra. Co do liczby graczy to na pewno wzrośnie jak servery/mapy połączą - ale o tym sie dopiero w 2017 dowiemy.

3. TUROK

TUROK User

Ta już widać zmiany. Ceny zwiększyli dla nowych jak i starych graczy.

4. Piechuś

Piechuś User

bo słyszałem już od paru osób że ma powstać taki stary serwer, a teraz jak zwiekszą te ceny to już calkiem nikt nie bedzie w to grał

5. -gustaf-

-gustaf- User

Nie grasz kilka lat i chcesz zeby bylo tak jak w chwili kiedy przestales grac , troche dziwne.Bedzie jeszcze gorzej dla jednych a " miodzio " dla niektorych.

Ostatnie edytowanie: 3 października 2016
  6. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Prawdopodobnie masz na myśli "Old School Server" - temat został poruszony na jednym z podcastów na oficjalnym kanale DarkOrbit i jest do wglądu w serwisie YouTube w języku angielskim.

Pozdrawiam,
    SMOD_MENTOR

7. Piechuś

Piechuś User

Tak, dokładnie to mam na myśli, wiadomo kiedy to powstanie i jak będzie wyglądał taki serwer ?

8. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Nie posiadam żadnych więcej informacji niż te, które pojawiły się na streamie. Odsyłam do źródła czyli podcastu na YouTube'owym kanale DarkOrbit.

Pozdrawiam,
    SMOD_MENTOR

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.