stary nowy gracz

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika odeon1, 9 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. odeon1

odeon1 User

witam... mam pytanie .. jak odzyskac konto z przed 4-5 lat nie pamietam ID ani meila... hmm... w sumie chodzi nie o mnie tylko o moja klanowiczke ale sprawa jest ta sama...

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Jeśli nie posiadasz emailu, loginu, ani ID konta to prawdopodobnie jest to nie możliwe szczególnie, że konto nie logowało się od tak długiego czasu.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. odeon1

odeon1 User

lpgin jest zato brak hasla... wszystkie dane ktore mam w klanie moge podac :)... powiem tak klan powstal kiedys dawno temu tylko dla tej osoby by jej pomoc a potem przez jakis czas skupiał ludzi ktorzy cenili zabawe a nie osiagniecia :)...niewiem jak daleko archiwum siega po zmianach ale w pewnym momecie MoD-zi byli milymi goscmi w pokoju klanowym na forum ;)...

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Skoro takie informacje masz to w sumie możesz spróbować napisać do pomocy technicznej w tej sprawie i zapytać jak by wyglądała ewentualna procedura w odzyskaniu konta :rolleyes: Co do archiwum jeśli to było dawno to możliwe, że już tego nie ma ponieważ w grudniu 2013 była zmiana forum :p

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

5. odeon1

odeon1 User

to wiem ze byla :) juz bylem po BGO jak dobrze pamietam ale jeszcze forum z przyzwyczajenia tam sledzilem:)... a tak wogolw to dziekuje za odpowiedz bede musial sie tym zajac osobiscie jak troche czasu znajde wiecej ;)...

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.