Sugestie Statek z Montowni

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika KrzywsonTex, 3 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam. Który statek z montowni brać na pierwszy ogień (z nowych) Mimesis, HammerClaw, Cyborg? Z wygląda strasznie podoba mi się Hammer i szczerze umki mnie kuszą ale czy na pvp daje on radę ?

2. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Witam
    Wszystko zależy, czym lubisz latać, sam osobiście jako pierwszy statek zrobiłem hammerclawa i jako 2 cyborg...
    Hammerclaw ma świetne umiejętności leczenia gdy latasz w grupie, do samotnego latania jest na ten moment za wolny...
    Jako pierwszy statek mogę Ci polecić cyborga, szybki duże bicie, i przydatna umiejętność.
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

KrzywsonTex lubi to.
  3. Zdecydowanie Cyborg, bije sie ciagle wiec sie oplaca, nawet jak bijesz alieny to 10% dmg z mocka ktora sciaga ok 400k hp to z drzewa sie nie wezmie :) jako nastepny mam na oku hammerclawa ale jeszcze mysle czy mimesisa nie wybrac jako drugi statek, poki co tak jak pisalem 100% cyborg jako pierwszy, bo jest uniwersalny, szybki mocka, mocno bije

4. generalnie poczekalbym na balansowanie statkow tak jak zapowiedzieli.cyborgowi zabiora te 10%dmg a dadza hp i umke tez maja popsuc a tamtym statkom cos dodac wiec ja bym poczekal chyba ze mozesz zrobic 2 na ta chwile lub prawie 2

5. Ja ci powiem tak. Zrób pierwszego Cyborga tak jak wyżej pisali jest naj... Drugiego Mimesisa powiem ci jak latam nim na statki to coś pięknego a na koniec zrobiłbym Hammerclawa zrobiłem go z tego powodu że miałem części do niego ale moim skromnym zdaniem od niego jest Aegis lepszy oczywiście elite

6. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności,
    Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.