statystyki forum - 24.11.2017

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika BackToDarkOrbit, 24 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam mam pytanie do moderatora forum!

Statystyka w forum trzy tabeli:

listopad 2015 lipiec 2016 listopad 2017
    było około 5 600 tematów było około 7 100 tematówa teraz jest 6000 tematów
    było około 110 000 postów było około 126 000 postówa teraz jest 120 000 postów

w lipcu 2016 miałem 71 postów a po styczniu likwidowano ponad kilka tysięcy tematów i postów i wtedy miałem 49 postów ? dlaczego tak jest co moderator usuwa stare archiwum?

2. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Tematy w których nie ma od dłuższego czasu aktywności są kierowane do usunięcia lub przenoszone do archiwum.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

3. Czy mam się obawiać o ilość moich postów :eek::eek::eek: ?

4. ViperΔ

ViperΔ User

Hahhaa ja bym się bał :D

5. Według mnie lepiej jest przenieś do archiwum te które są ciekawe albo nie było takiego pytania a do usunięcia to co narusza w punkcie 1.2 regulamin forum. Jeżeli jest dziwny temat gadają o np. samochodach to odrazu do usunięcia a jeśli piszą na temat np. LF-3 laser to powinno przechowywać do archiwum. Oczywiście jak temat długo nie było aktywne to odrazu do archiwum to zgadzam się z tym.

ViperΔ lubi to.
  6. Bój się o swój spam :)

7. MOD_M4

MOD_M4 Guest

I tak właśnie robimy. Tyle że wielu graczy nie sprawdza archiwum tylko tworzy od razu nowy temat i pojawiają się kilka razy te same tematy które są kasowane.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

8. ViperΔ

ViperΔ User

Jestem tak ostrożny, że mi nic nie grozi ;)

9. Więcej Cię nie ma jak jesteś :p
    Żeby nie robić offtopu czy jakoś tak odpowiedź udziel u siebie w temacie ;)

10. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Kłódeczka.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.