Pomoc techniczna Strefa ochronna

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika AgaRuda, 29 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AgaRuda

AgaRuda User

Witam mam problem chodzi o to że dziś biłam na mapie 2-6 Pety i po ubiciu kilków chciałam lecieć na mapę 2-5 doleciałam do dolnego portu nacisnęłam już znaczek przeniesienia a w tym samym czasie zaczął bić mnie wróg i nie mogłam już przeleciec przez port i zginęłam. Nie rozumiem przecież doleciałam na strefę ochronną i nikt mnie nie bił w tym czasie więc czemu byłam na mapie firmy do której należę. Mój chłopak też miał dziś podobną sytuację na mapie 2-7 chwilę staliśmy jużnagórnym porcie a w tym czasie ubił go wróg mimo że byliśmy na strefie ochronnej. Obydwoje jesteśmy z EIC. Proszę o odpowiedź w moim profilu lub tutaj.
    pozdrawiam Agnieszka

2. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Strefa ochronna przy portalu to nie to samo co strefa na bazie . Przy portalach musi upłynąć kilka sek od skończonej walki (nawet do 10-tak to jest u mnie) żeby ochrona zaczęła działać.
    Bywa też tak nieraz że siła DMG atakującego jest tak duża że te niby ok 3sek potrzebne na przeskok to za mało żeby uciec.

3. u mnie też tak działa że musisz poczekać aż do 10 sekund i dopiero możesz mieć strefa ochronna

4. nawet wlatujac na baze tez musi kilka lub kilkanascie sekund minac by strefa wlaczyla sie. tu i tu czas jest taki sam na wlaczenie sie choc niemozesz atakowac przy bazie i tak sie wlaczy a co do portali to lepiej skakac nawet niemajac najmniejszych szans bo cuda (bogi) zdazaja sie

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.