Stworzono 0 częsci wrót

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ˚Komandos..18..Cr7˚, 22 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mam problem z gg. Jestem w trakcie składania wrót. Alfa i beta złożona, została gamma. Ostatnia część do gammy i nie mogę jej stworzyć. Już chyba 3 razy dostałem multika na cześci i pisze że dostałem ich 0. O co chodzi?

2. To nie jest problem tylko ostatnie części do wrót zawsze najciężej wpadają a że wyskoczył multiplikator nie oznacza wcale że musisz otrzymać część do wrót.Myślę że możesz potrzebować jeszcze ok 100-300 energii żeby trafić ostatnią część bo gamma składa się najciężej ze wszystkich wrót wg.mnie. Dużo zależy od szczęścia. Pozdrawiam

3. MOD_Mersenne

MOD_Mersenne Guest

Oznacza to, że wylosowałeś część do alfy lub bety, które masz złożone w gg (nie na mapie). Zamiast tych części zwykle dostaniesz amunicję. Osobiście polecam postawić na bazię alfę i betę, i wtedy dalej składać wrota.

Pozdrawiam,
    MOD_Mersenne

4. Alfa.Star

Alfa.Star User

Dokladnie jak MOD wyzej napisal stawiaj wrota na bazie. Istnieje dziwna teoria zeby nie stawiac wrot to szybciej wpadna czesci do innych. Jest to nie prawda. W twoim przypadku gdybys postawil wrota mialbys moze juz po kilka czesci do nastepnej alfy i bety ale zamiast tego wypada ci amunic a nie czesci do gammy. brakujace czesci do gammy pojawia sie po ilus kliknieciach czy postawisz wrota czy nie ale gdybys postawil mzoze juz bys mial 2 alfy zamiast jednej

5. =Aspazja=

=Aspazja= User

To naprawdę kwestia szczęścia.W moim przypadku po złożeniu wrót Alfa i Beta - NIE stawiam ich na mapie,tylko klikam nadal,ale nie w Gammę,tylko w któreś z w/w i wtedy wpadają mi części do Gammy.Kiedyś robiłam inaczej (stawiałam wrota) i faktycznie-zanim złożyłam Gammę,miałam już gotowe następne A i B.Rację ma kolega siemiatyczuch- Gammę składa się najciężej.Inna sprawa,że podczas eventów związanych z podwajaczem nagród z wrót,czy podwajaczem części do Kronosa to jeszcze inna ,, bajka '' - na 100 E+ wpada 2-3 części,poza eventami - 10-15 . Wydaje mi się,że wbrew opiniom niektórych-celowo zmniejszana jest szansa na wylosowanie części.Wielokrotnie mając sporo E+ (ponad 500) chciałam zrobić misję na A+B+G i pomimo,iż brakowało mi po 2-3 części do każdych-nie udało mi się.Kilka dni później ,bez problemu złożyłam te wrota mając do dyspozycji mniej ,niż 80 E+.

6. Zaciekawiła mnie ta uwaga można by się dowiedzieć dlaczego taki właśnie sposób polecasz MOD_Mersenne? ;)

7. MOD_Mersenne

MOD_Mersenne Guest

Tak jak zostało wspomniane wyżej, aby uniknąć wypadania "pustych części".

A mi się wydaje, że to siedzi w naszych głowach ;) gdy poza eventem słabo wypadają części, nie zwracamy na to uwagi, a na evencie chcielibyśmy aby wrota składały się za darmo. Przy jednym komplecie wyniki mogą być różne, ale jak się zrobi kilkanaście, kilkadziesiąt wrót w weekend - średnio wychodzi tak jak zwykle.

Pozdrawiam,
    MOD_Mersenne

8. -gustaf-

-gustaf- User

Moze w glowach a moze i nie , niczego nie sugeruje ale dosc dawno temu skladalem zety.Jednego dnia na dwie zuzylem prawie 6k energi co przy tych wrotach graniczy z niemozliwoscia.Ktos powie ze trzeba bylo odpuscic jak czesci nie wpadaly ale bylem tak wkurzony i myslac ze juz przy nastepnym kliku wpadnie duzo czesci skoro slabo bylo do tej pory klikalem dalej po sto ( ze zlosci ).Nastepnego dnia karta sie odwrocila i o dziwo nigdy takiego farta nie mialem , dwie zety z 3k energii.I co wy na takie roznice pomiedzy losowaniami powiecie? Sam nie wiem jak to nazwac.Jeden dzien pechowy a w drugim sie poszczescilo? Troszke dziwne.Nie wciskam tu zadnego kitu.

=Aspazja= lubi to.
  9. [QUOTE="MOD_Mersenne, post: 904586, member: 224

"....A mi się wydaje, że to siedzi w naszych głowach ......"[/QUOTE]

Widzę, że mamy kolejnego moda, który próbuje psychologicznie tłumaczyć różne dziwne rzeczy (czyt. bugi i inne zdarzenia odbiegające od normy) w grze...hahahahaha...chyba się z powołaniem pomyliliście...

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  10. Alfa.Star

Alfa.Star User

bo to jest losowe moze sie zlozyc taniej albo drozej ale wrota abg sa specyficzne bo skladane razem. wszystko inne co skladacie to pojedynczo. chyba niekt z was jak zlozt np zete to nie klika dalej nie stawiajac jej na bazie to bo bylaby glupota. dlatego glupie moim zdaniem jest nie stawoianie wrot abg na bazie od razu po zlozeniu bo moze wam brakowac 1 czesci do takiej gammy i wywalicie na nia powiedzmy 1000 energi a w tym czasie moze by sie alfa i beta na nowo zlozyla. ja np zawsze klikam poki nie postawia mi sie 2 takie same wrota np jak mi sie zloza 2 bety to nie wazne ile czesi mam w alfie i gammie nie klikam poki przynajmniej jednej bety nie zrobie. i szczeze wam tez tak radze ale co kto woli

11. MOD_Mersenne

MOD_Mersenne Guest

Dokładnie, sam wytłumaczyłeś swój błąd ;) Klikanie po 100 jest dobre na początku (dla zaoszczędzenia czasu) - na końcu jest to ogromna strata uridium/energii.

Pozdrawiam,
    MOD_Mersenne

12. -gustaf-

-gustaf- User

Zgodze sie z tym , tylko ze nie pierwsze wrota wtedy skladalem , mialem juz nawet full havo i herki to kumalem o co biega.Zlozenie zety za grubo ponad dwa tysiace energii i to dwukrotnie nawet klikajac po sto to rzadki przypadek chyba.Ale moze fakt , mialem zly dzien.Dziwi mnie tylko ze drugiego dnia alozylem to samo za polowe energii.Stare przyslowie pszczol mowi " spiesz sie powoli" :)

13. Uwierz lub nie lecz ja raz złożyłem Zetę klikając tylko 8x po 100 energii. Byłem w szoku lecz udało się ;)

14. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.