Support i weryfikacja konta...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Darkne67, 11 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Darkne67

Darkne67 User

Witam serdecznie, chcialbym sie spytac co moge zrobic w takiej sytuacji. Generalnie chcialem potwierdzic email na swoim koncie, ktory mi nie przyszedl, zauwazylem, ze zwykle tak sie dzieje na WP gdy przy rejestracji nie zaznaczy sie opcji "chce otrzymywac informacje z gry". Mniejsza o to. z 2/3 miesiace temu na innym mailu, jednak tez z WP i na innym koncie [Nie, nie bylo to multikonto, inny serwer dla ciekawskich]. Napisalem do supportu, nie bylo z tym zadnego problemu, i krotko po odpisaniu na mojego ticketa email z weryfikacja przyszedl. Jesli chodzi o te konto, w tym przypadku jest inaczej. Wyslalem ticketa opisujac problem w dniu 23.07, po jednym dniu odpisali, ze z ich strony wszystko oki i mam poczekac 24h i jak do tego czasu nie przyjdzie to mam napisac jeszcze raz, i zamkneli instant ticketa. Czekalem tydzien i nadal weryfikacja nie przyszla. Napisalem ticketa jeszcze raz 3go sierpnia, dzis dostalem plaskacza w twarz, bo nie dostalem odpowiedzi i temat po prostu zamkneli [Kompetentny support, nie powiem, ale juz mniejsza o to, kazdy wie co oni robia, jednak nie jest to temat na to], a zeby bylo smieszniej... Wyslali mi ankiete czy jestem zadowolony z pomocy technicznej :D Napisalem jakis czas temu do supportu swojej poczty, podajac emaile z ktorych weryfikacja powinna przyjsc. jednak i tutaj nie mam zadnej odpowiedzi. Tak, sprawdzalem wszystkie foldery [wlacznie z spamem 50 razy, tak, sprawdzialem czy nie mam przypadkiem bigpoint.com i inne strony z tej firmy na "czarnej liscie" i wiele innych rzeczy. Co powinienem zrobic w takim razie skoro z kazdej strony jestem olewany?

2. mozesz sie znajdowac na czarnej liscie u bp wiec znowumusisz tam napisac

3. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Po 1, nie wiem w jakim celu zakładasz ten wątek, bo nikt nie będzie gdybał z pozycji forum.
    2. Ankieta wysyłana jest automatycznie
    3. Napisz ponownie zgłoszenie i podaj numer tamtego zgłoszenia
    Tutaj wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.