Supremeboy, dawniej Murek2

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika supremeboy, 29 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. supremeboy

supremeboy User

Witam!
    Powróciłem do gry więc sie przedstawie jeszcze raz.
    Nick w grze: supremeboy
    Imie: Damian
    Poziom: 8 ale spokojnie jeszcze wbije ten wymarzony 18
    Serwer Polski numer 2, oczywiście vrubelek jak za dawnych czasów ;)

A więc może troche o starym koncie i moich wrażeniach po powrocie do gry po tylu latach.

Swoją przygode zacząłem na PL1 jako Murek2 w 2008 roku. Może troche śmiesznie to zabrzmi ale w tym roku miałem komunie świętąXD. Obecnie ucze sie w technikum informatycznym w Gdańsku(17 lat). Grą zafascynowałem sie mega szybko i grałem kiedy tylko mogłem. Poznałem wielu niezapomnianych ludzi takich jak kazik (przywódca klanu TheLost) z którymi siedziałem całymi dniami na Tsie i tłukliśmy kryśki. Szanuje też to że pomimo wieku traktowali mnie jak normalnego człowieka i członka gildii. Moja przygoda skończyła się w roku 2011 lub 2012. Nie wiem dokładnie kiedy ale pamiętam że było to jakiś moment po wejściu do gry P.E.T.ów. Po prostu stwierdzilem że nie jest to już to samo co kiedyś. Miałem bodajże 17 lvl czy 18 lvl ze względu na przerwy w grze.

Do niezapomnianych momentów zaliczam również lot żałobny na cześć Quantuma jak i po 120 osób na kubikach w godzinach szczytu. Pamiętam również jak czekaliśmy na tsie w pare osób z telefonami w ręku na MHH żeby doładować sobie urke i kupować jeszcze pierwsze irki za uridium.

Dodam że żadnej gry przeglądarkowej w którą grałem, a było ich sporo, nie wspominam tak dobrze jak tej. Może ktoś mnie jednak będzie pamiętał jak sobie śpiewałem na karaokeXD

Pozdrawiam cała ekipe, jak i wszystkich graczy.

Ostatnie edytowanie: 29 maja 2016
  2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Witam na forum i życzę powodzenia w grze :)

3. Siemano :p:oops:;)

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Witam serdecznie i samych sukcesów w grze życze ;)

5. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Zamykam
    Brak aktywności
    W celu kontynuowania tematu prosimy o kontakt w >>tym<< temacie

pozdrawiam
    MOD_Artemida

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.