Surgeon w sklepie?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika αтσмєк, 2 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam czy surgeon będzie dostępny w sklepie za 300k uri? bo zastanawiam się czy zbierać na niego ponieważ już mam 200k uri czy złożyć lambde i czekać na event w którym będzie szansa na zdobycie surga z tych oto wrót.

2. -gustaf-

-gustaf- User

Pierwsze slysze ze tych wrot moze cos dropic a szczegonie surgeon.

ShatteredHeaven lubi to.
  3. Tego czy będzie dostępny nie wie nikt, ale kupowanie go za 300k uri jest przynajmniej moim zdaniem najzwyczajniej nieopłacalne. Co do lambdy to w tym celu lepiej jej nie składaj, nigdy nie widziałem żeby przy tym evencie nagród specjalnych przy lambdzie był pakiet nagród ze statkami, havo/hercami czy choćby lf4. Za lambdę zawsze dają zestawy designów wizualnych mirage/enigma. Moim zdaniem za tak proste do zbudowania wrota nie dadzą nic lepszego.

4. To składać kuipery dla surga?

5. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Składaj te wrota, dla których jest zestaw niespodzianek dla goliatha. :) Na zapas nie ma sensu robić ;)

Ja bym też rozważył tworzenie w montowni kluczy obsydianowych ;) Ja swojego surgeona tak zdobyłem, a przy okazji wypadł do niego dres(Cicada) ;)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

6. bartekzm

bartekzm User

Surgeon najlepiej leci ze skrzyń obsydianowych, sam swojego tak zebrałem. Polecam ci pootwierać trochę tych skrzynek jak będziesz mieć okazję chyba, że ambitnie zbierasz na spartany :D

7. -gustaf-

-gustaf- User

Dolacze sie do poprzednich graczy , mi tez z nich kapnal surgeon choc uzylem tylko 5-6 kluczy.Moze to fart ale skoro tyle osob go wyciagnelo tzn ze szansa jest spora.

αтσмєк lubi to.
  8. Ostatnio otworzyłem 2 obsydiany i 200 rakiet ubr i dres do statku goliat x, którego nie posiadam. :D
    Obsydiany cały czas mógłbym otwierać gdyby kryształy rodzielenia z wrót leciały a coś z zety dziś mi nie poleciały. :/

9. Te kryształy lecą tylko gdy jest event na skrzynie, chyba tyczy się to zarówno skrzyń obsydianowych jak i apokalipsy i nowych czerwonych i niebieskich. Poza eventem kryształy lecą tylko z bodajże delty, kronosa i kuipera. W faq jest (a przynajmniej był) błąd.

Ostatnie edytowanie: 2 lipca 2017
  10. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Oj coś mi się zdaje, że z Hadesów nie wypadają poza eventem :oops:. Jak już coś to chyba z Kuipera ;)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

11. Racja, mój błąd. Już poprawiam. Dzięki za zwrócenie uwagi :)

12. No dobrze skoro radzicie obsydiany otwierać to tak zrobię, temat można zamknąć. :)

13. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Zgodnie z życzeniem zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.