Surgeon

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika robertpiechowski, 1 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kolejne pytanie, piszę tu bo i tak mam bana na czat...

Jest napisane, że 1 maja [dzisiaj] będzie surgeon.

Ale czy "ktoś" wie czy znowu za płatności za największą ilość urki czy w końcu w sklepie za urkę?

Żaden z CM nie był w stanie mi odpowiedzieć więc ktoś może wie tutaj na forum;)

Pozdrawiam

2. *ASLAN*

*ASLAN* User

Jak na razie nawet w pakiecie z 330k uri go nie ma :( a byłem już gotowy na zakup ehh :/

3. Ehh witaj w klubie...
    Mi pasi za urkę w sklepie bo mam uzbierane i tylko na pakiet 90k urki [z mhh] dokupię aby mieć wystarczająco i rabat za 8zł ale wątpię w to... to design dla bogatych jak widać:(

4. *ASLAN*

*ASLAN* User

poczekajmy po 12 może się coś pojawić ale wątpię w to

5. Poczekamy do 12 w takim razie ale obiecali też na majówkę więc albo Tobie się poszczęści albo mi:D Czekajmy:) daj potem znać jak było albo ja dam jeśli wyjdzie na moje;)

6. Surgeon z wrót może teraz wypaść, więc może oficjalna wiadomość została źle sformułowana. Być może, że będzie albo 2 albo 3 maja (dzień flagi polskiej, dzień konstytucji).

Pozdrawiam

7. *ASLAN*

*ASLAN* User

Kolego wyżej na forum było jasno napisane 22-25 kwietnia i 1 maja wiec jeżeli nie dzisiaj to już nie wiadomo kiedy będzie a to co wypad z wrót to osobny event :)

robertpiechowski lubi to.
  8. [​IMG]

Więc 1 maja - Dzisiaj:) Nie psuj nam nadzieji kolego :D

9. Czyli co jest kolejna ściema bigpointa czy co ? Dalej surgeona niema :/

10. Nadzieja matką... sam sobie dokończ:) Wiadomo jak to bywa i takie pisanie jest zbędne.

11. Niestety tu masz PEŁNĄ RACJĘ, do północy jest jakaś tam możliwość a urka nigdy nie pójdzie na marne, są w końcu ulepszenia;)

12. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.