Surgeon

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika eXilewOw~, 23 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eXilewOw~

eXilewOw~ User

Witam czy dzisiaj z nagród specjalnych z wrót leci surgeon? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat, dzięki :)

2. podobno we wrotach delta ale to legendy przekazywane na forum bo opisu oficjalnego brak dla "Weekend nagród specjalnych we wrotach międzygalaktycznych!"

3. Ankalagon

Ankalagon User

Ja surgeona wyciągnąłem z Epsilona - misja tygodniowa zestaw specjalny do goliata.

4. Dawniej pisali co wpada w konkretnych wrotach gdy był weekend nagród specjalnych bodajże były 4 możliwe pakiety:zestaw specjalny do goliatha,niesamowite drony,dodatkowa lf-4 lub amunicja,design do pet.Naprawdę szkoda iż nie podają już tej informacji.

5. glosiv

glosiv User

Ja zdobylem swojego Surgeona przez ukonczenie Kuipera.

6. Next!

Next! User

Też chciałbym wiedzieć jakie są nagrody weekendowe z wrót i z których w ogóle są. Podobno LF-4 HP był. Tylko czy oficjalny opis się pojawi?

7. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowni Gracze,

Statek Surgeon można otrzymać podczas trwania nagród specjalnych. Co tydzień nagrody są inne. Nie zawsze w dany weekend jest "Zestaw do Goliata", w których można otrzywać ten statek. Wiem, że jeszcze do nie dawna była informacja w jakich wrotach, jakie nagrody ale po wprowadzeniu nowego okna na mapie gry takich informacji nie ma. Zapewniem, że ten problem został zgłoszłony do centrali. O ile mnie pamięć nie myli to ten zestaw występuje we wrotach Epsilon i Kuiper.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

MOD_TORO lubi to.
  8. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Zamykam
    Brak aktywności

pozdrawiam
    MOD_Artemida

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.