System antypushingowy - mała zmiana

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ρsчсноρдткд[]™, 16 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Co sądzisz o takim rozwiązaniu?

1. Na tak

31,3%
  2. Na nie

62,5%
  3. Coś bym poprawił/a i chętnie się wysilę pisząc to w komentarzu

6,3%
  1. now2late

now2late User

Niestety z tym muszę się zgodzić, że w sporym stopniu brak zwykłego "ludzkiego" podejścia do sprawy, w sumie w regulaminie nie jest ono zabronione :p więc czemu nie wykorzystać tej Ludzkiej przewagi? <myśli> :) Ja tam w sumie trochę się cieszę, że na banowanie kont trzeba mieć dobre dowody, ale w momencie w którym wysyłasz dobre ponad 40 minutowe nagranie bocika :) i nie ma rezultatu.. to ręce po prostu opadają, bo skoro Im nie chce się uganiać za jednostkami by zebrać dowody o które jest tak banalnie łatwo.. wystarczy trochę polatać, w niektórych przypadkach wystarczy niecałe 5 minut, w innych nawet 10 sekund by stwierdzić, czy coś lata na automacie.. Cóż, ja powiedziałem sobie tak, zgłoszę jednego, jak będzie brak rezultatów to się tym nie zajmuję dalej. - Po co mam marnować ponad 8 godzin na zbieranie materiału, montaż i wysyłkę do BP skoro później przez kolejne 2-3 tygodnie nadal widzę jak ta jednostka lata..? :) Czekam ino do końca lutego, brak bana będzie równoważne z olaniem tego co przesłałem i brakiem mojej dalszej "współpracy" - skoro i tak kończy się ona na tym.. że w efekcie końcowym dana jednostka dalej sobie lata i łamie regulamin :) Wracając do tematu, faktycznie jednostki które ubijają się na wzajem niemalże można dorwać jeżeli mają np. te same IP.. ale wiesz, też nigdy nie wiadomo, czy to tak naprawdę ta sama osoba się sobie podkłada *(no chyba, że stale repie się w miejscu, lub szybko się naprawia i celowo traci strefę ochronną -> w takim wypadku wg. mnie to jest zbyt oczywiste, że jest to podkładanie)* Nic by bp nie straciło banując oba konta na miecha :)

2. Rozwiązanie BP jest trafne i prawidłowe - dostajesz coraz mniej aż nie dostaniesz nic - ale ta gra polega na ubijaniu w nieskończoność a ban wychaczyłaś nie za pushing tylko za boty - bo grać i bić się trzeba umieć a nie urzywać pomocy w programach o czym dobrze wiem jakie było wasze podejście z jackiem - teraz konta umarły (przyznając się do porażki ) a moim zdaniem kara jaką otrzymaliście była za mała - człowiek ma firmy dość odchodzi dla świętego spokoju i traci 50% poważki a wy otrzymaliście raptem odjęte 100mln co bestia odrobił w 5 dni 80mln wbił poważki a w 1 dzień zrobił 41 hadesów (1 hades 7min "JAK? " - to jest kara powinniście nie tracić 100mln nie powinniście dostać bana i kary 50% bo to jest w elemencie gry, gdy zmienia się firmę - powiniście stracić po 75% wszystkiego nawet ulepszeń i pp . I wtedy skończył by się pushing i inne przekręty .
    Nikt z topki nie poważył by sie latać na programach jak by wlepiono co nie któremu po 75% za wszystko i bili by się normalnie a nie na minimalnym HP ubijać 3 graczy co biją po 80k i jeszcze przed resztą uciec . To widać codziennie na mapach i jest to bardziej szkodliwe niż jakiś pushing którego klepiesz w porcie bo biedak źle ustawił program by nie pojawiał sie nonstop . (aż padną drony)