Blad Szalone Kubikony

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika TUROK, 30 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TUROK

TUROK User

Witam. Pewnie każdy z was zauważy jak i ja, że teraz podczas akcji " szalone kubikony " nie wyskakuje spora liczba protegitów. Ale co ważniejsza przez te 3 h akcji nie wyleci nawet 1 więcej niż podstawowa liczba ! Jestem rozgoryczony tym błędem. Myślę, że to naprawicie a najlepiej zrobić przez te 3 h jakieś specjalne miejsce podobne do cmentarzyska kubikonów, ale z 4 kubikami na mapie. A przez te 3h można byłoby w końcu zaszaleć na nich :)

2. Alfa.Star

Alfa.Star User

watpie ze cos naprawia chociaz fajnie by bylo tez sie nastawilem dzis na urke z kubikow

3. Wszystkie tego typu problemy możesz omówić w supporcie. Tutaj za dużo Ci nie pomożemy.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

4. TUROK

TUROK User

Ale wiesz ciekaw jestem czy tylko na pl1 to jest. Możliwe, że tak lub na wszystkich coś zmienili znów.

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

ja gram na pl2 i tam tez owy błąd w postaci braku szalonych wystąpił ;)

6. MOD_AL

MOD_AL User

Zamykam i do archiwum.

Pozdrawiam!
    MOD_AL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.