Ogłoszenie Szukam osoby Lub klanu do grania [PL2]

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika filon, 26 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Zainteresowani

Ankieta zamknięta 10 kwietnia 2018.
  1. tak

1 głos(ów)
    50,0%
  2. nie

1 głos(ów)
    50,0%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. filon

filon User

Witam nazywam się filip i szukam kogoś do gry bo samemu nudno posiadam ts3
    konto raczej w miarę dobre lvl 19 firma EIC chęci do grania wiek 17 pozytywnie nastawiony do życia
    Jeśli jesteś/jesteście zainteresowani Napisz w kom :D

Ostatnie edytowanie: 26 marca 2018
  2. Alfa.Star

Alfa.Star User

Najszybciej jest ogarnac klan na czacie. Forum juz nie pelni takiej funkcji w tym temacie jak kiedys :)

3. filon

filon User

Zawszę warto spróbować a piszę tu bo niestety posiadam bana do 30/3 do 13 :(
    za *coś*

Edycja posta,
    MOD_ORZEŁ

4. Alfa.Star

Alfa.Star User

Po takich tekstach to i tu sie nie naszukasz cos czuje xD

5. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Jeżeli uważasz, że kara została niesłusznie nałożona przez moderatora czatu - możesz złożyć skargę w dziale skarg na forum lub napisać ticketa.

Na forum w miejscach publicznych nie dyskutuje się o słuszności banów

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

6. filon

filon User

z tym się zgadzam za co dostałem bana lecz nie tylko ja i tu jest haczyk a powód napisałem więc nie wiem po co piszesz na tym poście

7. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

A ja zaraz będę bił po łapkach. Skoro edytowałem post, napisałem notatkę to po co za wszelką cenę próbujesz edytować post do wersji pierwotnej? Takich rzeczy się nie robi, utrudniasz mi pracę i samemu narażasz się na bana. Jeżeli uważasz, że moja edycja była niesłuszna- możesz się od niej odwołać w dziale skarg. Wtedy ktoś z większym doświadczeniem (SMOD/BA) rozpatrzy odwołanie i właściwie zareaguje.

Jeżeli ponownie edytujesz tamten post, będę zmuszony zareagować i nałożyć czasową blokadę.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

8. filon

filon User

widać że polska spada na *coś* przez niektórych ludzi nie będę wymieniał i tak każdy wie

Prosze używać innych słów.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

9. co tu się dzieje :D

10. Odwieczna walka dobra ze złem. Rycerz filon próbował pokonać szanonych Magów swoim mieczem który magowie przemieniali w kilkunastu wierszowy czerwony pył ...

11. BA_Chmurka

BA_Chmurka User

Brak aktywności, zamykam.

BA_Chmurka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.