Szybkie pytania do misji hallowenowych

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika czesio1590, 28 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czesio1590

czesio1590 User

Ile jest tych misji hellowenowych dyniowe święto? aktualnie mam bana na czat do 3 listopada i musżę pytać tutaj, aktualnie wziąłem 4 misję dyniową w której na końcu trzeba ubić 45 dużych krysiek, pytam bo nie bardzo mam czas robić teraz na siłe jej, jeżeli jest 5 dyniówka to jakoś nie prześpię 2 godzin i zrobię, chyba że nie mam to po prostu tą potrzymam przez jakiś w końcu jak będę miał wzietą misję specjalną to mogę ją nawet i za miesiąc zrobić

i kwestia nowych wrót, jakaśporada dla cytadeli 6 k strzał, jak szybko ukończyć wrota, jestem na faill koło 41-42 bossy kristaliny i 5 uber matek

2. Misje: 4 normalne 3 na wrota.
    Citadel to nie jest dobry wybór, potrzebny jest szybki statek bez osłon i druga konfa typowy czołg :)

3. Jak bijesz na cytce 6k i doszedłeś do uber matek to łatwo Ci idzie. Weź golca to bedziesz miał o wiele większy DMG i szybciej je przejdziesz ;)

4. czesio1590

czesio1590 User

dmg mam większy o około 1k do maks 2, niby szybciej leci bo co 20 minut mam zdolność specjalną niemoc na venomie, ale z 2 strony, cytka wytrzymuje więcęj strzałów i rzadziej ja klepię

5. MOD_Hacker

MOD_Hacker User

Event skończony odpowiedź udzielona temat zamykam

Pozdrawiam
    MOD_Hacker

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.