Tablet

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika fαмιиє[SSV®], 29 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czy da się grać w orbita na tablecie, jak tak to na jakim bo np. u kolegi na tablecie się nie da :(

2. Skiera0306

Skiera0306 User

Podstawą do działania gier typu DO jest Flash Player LINK. Niech zainstaluje wersje pod Jego androida i zobaczy czy zadziała. Próbowałem kiedyś na Xperii Tipo odpalić, aby surke sprzedawać, ale skończyło się na kliknięciu START po załadowaniu. Dalej nic się nie działo.

3. No wiec wg. wujaszka google i można i nie można. Znaczy się muszą być zachowane odpowiednie przesłanki (więcej kombinacji niż pozytku). Ale linki nie podam bo mi znowu (za pomoc) przyklepią 30 dni bana...ale oficjalnie skieruję to zapytanie do Moderatorów.

Szanowni Moderatorzy...ja już wiem, ale jak to jest? Można czy nie można? :) Przydajcie się na coś.

4. kipper70

kipper70 User

Otóż na tablecie z androidem mozna grać w darkorbit, ale trzeba pobrac Flash Playera na ten system i przeglądarke Puffin.

5. Z tego co pamiętam już nie raz przetaczało się pytanie o grę na telefonie, zakładając że tablet działa na takiej samej zasadzie wystarczy zainstalować jedną z tych przeglądarek:

Puffin Web Browser

Photon Flash Player & Browser

Przypomnę jeszcze że obecnie nie istnieje (i raczej nie zaistnieje) oficjalna aplikacja do DarkOrbit, jeżeli jakimś cudem uda Ci się takową znaleźć na 99,999% możesz ją uznać za oszustwo.
    Odpowiedź brzmi można i nie można, zależy od strony:p

Na pewno nie można podawać linków do obcych for, takich jak to za które otrzymałaś bana (jakby nie patrzeć to było forum "bociarskie"). Również linki do nieoficjalnych/fanowskich wiki na temat gry nie są mile widziane (wiki jak to wiki, każdy napisze co chce). W przypadku innych stron:
    • jeżeli są ogólnie znane np. google, youtube
    • nie reklamują innych gier,
    • nie posiadają treści łamiących punkt 1.2 regulaminu,
    • nie narażają nikogo na szkody
    To można spokojnie podawać ale też z umiarem, nie trzeba za każdym razem podawać "Let mi google that for you" skoro prościej będzie podać sam link do forum:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

6. W zasadzie masz rację ale czy aby pewny jesteś? Ja bym polemizował ale cóż z tego skoro żadnej podpórki wstawić nie mogę. :) Musiałbym liczyć na wyrozumiałość/dobry humor/słaby wzrok Moderatora i zatsanwiać się czy mnie nie zbanują. :)

PS. Na tym dość bo zaraz za OT wyłapię.

W zasadzie Mod ma rację ale należałoby jeszcze rozpatrzeć kontekst w jakim link został zapodany i wykazać odrobinę wyrozumiałości. :)

Miło że Sz. Mod zechciał się ustosunkować do mojego postu. Pozdrawiam.

Ostatnie edytowanie: 29 kwietnia 2015
  7. polecam puffina ktory juz zostal wspomniany wystarczy sie przyzwyczaic i mozna nawet wylocik ssb zrobic :D

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.