Pomoc techniczna TAK SIE GRAĆ NIE DA !

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -ereziel123-, 6 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam.od pewnego czasu mam problemy TYLKO iwyłącznie z ta gra...kiedy wpisuje w linku www.darkorbit.com i mam stronkę z logowaniem to jeśli kliknę gdziekolwiek to otwierają mi się ciągle nowe karty/okna z jakimiś bezsensownymi ofertami grami itp...to jeszcze mogę przeżyc bo zamknę kartę i gram dalej...ale to ze gram sobie i bije kubika czy bije się z graczem i nagle gra mi się zamyka a na karcie otwiera się jakąś reklama to już jest nie do zniesienia!!!nagrałem krótki amatorski filmik żeby pokazac jak to wygląda

proszę o pomoc w rozwiązywaniu tego problemu bo gram w ta gre prawie 6 lat i nie chce kończyć już tej kariery :)
    PS.sorki za błędy :) , nie polecać adblocka bo nie działa ,formata zrobić nie umiem a do pomocy technicznej nawet nie pisze bo znając ich będą mi kazać czyścic pamięć przeglądarki i to tyle z ich strony

2. Kiedys mialem podobny problem :D masz po prostu wirusa/ program ktory otwiera karty przegladarki lub na tej ktorej grasz obecnie :D same reklamy roznych stron :p
    wiedzialem jak ten program sie nazywa, ale zapomnialem juz nazwy :D wiem, że setki razy odinstalowywalem i za kazdym razem po kilku-kilkunastu minutach a czasami nawet po godzinach na nowo sie instalowal znow :D nie dalo sie w zaden sposob go pozbyć aż do momentu gdzie na nowo musialem instalowac windowsa :D i tak masz racje zadne antywirusy nie pomagaja ani adblocki :) sam sie męczylem z tym w sumie to pare miesięcy i niczego nie moglem na to poradzic :)
    może ktos tutaj sie zna i Ci dobrą porade da ale zdaje mi sie, że nie obejdzie sie od czysczenia kompa calego lub po prostu zainstalowac system na nowo :D

3. Na złośliwe reklamy nie ma nic skutecniejszego niż AdwCleaner:

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 grudnia 2015
  4. jest jeszcze mozliwosc cofnięcia systemu do wczesniejszego punktu w czasie jezeli wiesz kiedy mniejwiecej wirusek ci sie zainstalował

5. On ma problem z przeglądarką, a nie z całym systemem. Nie podsuwajcie mu takich radykalnych rozwiązań.

Niech najpierw spróbuje "po dobroci".

Użyj programu, który zaproponowałem i napisz czy pomogło.

6. problem dotyczy tylko tej gry poniewaz mam otwarta karte darkorbit i np faceebooka na faceebooku gram se juz pol godziny w pewna gierke i ani 1 reklamy a na karcie darkorbit juz 3 razy sie wlaczyla ta stronka co jest w filmie...
    czy moze mowa o PhraseFinder?

gram 15 min i ani jednej reklamy a juz powinienlem ich miec ze 20 dzieki stary wisze ci leszka premium albo 0,7 wybierz sobie :)) hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 grudnia 2015

7. Mały Kubuś wystarczy. :rolleyes:

Jeśli zrobiłeś to co kazał program (przede wszystkim restart po zlokalizowaniu szkodliwych obiektów w celu ich usunięcia) a mimo to reklamy będą powracać, to skanuj i usuwaj do skutku.

-ereziel123- i LaserFire3 lubią to.
  8. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Przyczyną tych reklam mogą być wszelakiego typu tolbary, które zajmują mniej niż 1 MB . Sprawdz czy przypadkiem czegoś takiego nie masz zainstalowanego w panelu sterowania, jak masz to odinstaluj ;) Oczywiście AdwCleaner jak najbardziej polecam, tak jak przedmówcy piszą ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

9. zapamietam dzieki za rade:)
    dziekuje za fatyge ale problem rozwiazany mozna zamykac

10. Heiken

Heiken User

ereziel mi tak samo kiedys wyskakiwaly reklamy ale na wszystkich przegladarkach i ja kusunolem programy ktore nieuzywalem m.in. mccafe gg itp to przestaly mi wyskakwiac dokaldnie niepamietam wszystkich programow ale jak zainstalwoalem na nowo przegladarke z mccafe to znowu zaczely wyskakiwac i jak usunolem drugi raz to juz problemow takich nie mam :)

11. No to zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.