Tańsza premka

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika dert3496, 30 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dert3496

dert3496 User

Witam

Od kad pamietam, gdy sie logowałem, pokazywalo mi sie okno jak by reklamujące to ze moge sobie kupic konto premimum na miesiac za 7 zł sms'em. Teraz chciał bym z tej oferty skorzystac (nigdy tego nie zrobilem jeszcze bo nie bylo mi to potrzebne) i jak na złosc teraz sie okno z promocja na te premke nie pokazoje. Tu moje pytanie, co zrobic zeby okno wrocilo.
    Aha i jeszcze jedno, jezeli raz skorzystam z tej oferty, a premka sie skonczy to czy będę mógł skorzystać z tego ponownie? :)

Pozdrawiam

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Akcja jest losowa :) Nie można powiedzieć kiedy Ci wyskoczy znowu, a po zakończeniu premium musisz liczyć że wyskoczy ponownie ;)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. _Marcineq_

_Marcineq_ User

Matroz troszkę nie jest tak do końca jak piszesz.
    Mam nowe konto od października 2014 roku i jakoś ani razu nie dostałem za sms np premki.
    Wiadomo jak jest z tym , że tylko Ci dostają co nie kupują premki w ogóle albo nie wydają kasy na grę , temu dostają takie oferty gdzie inni gracze nie dostaną.

4. tomallo99

tomallo99 User

Moje konto zostało zarejestrowane w grze 30 stycznia 2009 roku (grałem kiedyś z dużymi przerwami), a jeszcze nigdy takiej oferty nie dostałem. Lecz gdyby tylko się pojawiła, od razu bym skorzystał. Wciąż czekam :)
    Wniosek według mnie taki, że nie wiadomo kiedy się ona pojawi.

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Na głównym koncie ja nie dostałem ani razu premium za sms chociaż nie doładowuje urki czy nie kupuje premium ale jestem aktywny, a na drugim koncie co tylko stoi, kiedy nie wejdę to mi wyskakuje... Także akcja jest losowa jeden ma szczęście inny nie. Nie wyczujesz czy i kiedy Ci się włączy.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

6. _Marcineq_

_Marcineq_ User

No a powiedz mi takie coś. Mam kupioną premkę i czy jest możliwość abym dostał taką ofertę w czasie mojej premki ?

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Raczej wątpię, jeśli już miałbyś dostać to dopiero po zakończeniu aktualnego pakietu premium ;)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

8. dert3496

dert3496 User

Tu chyba trzeba sie zgodzic, urki troche kupuje ale mało, a premki jeszcze nigdy (a gram na tym koncie od 2012) (wogole od 2009r.)

9. _Marcineq_

_Marcineq_ User

No ja gram ogólnie bardzo długo w DO ale nigdy nie dostałem jeszcze za sms :) a to już by było z jakieś 5 lat hehe

10. dert3496

dert3496 User

No to podobnie jak ja, z tym ze u mnie ta oferta sie pokazywala od zalozenia konta i zniknela gdzies miesiac temu.
    A u kolegi od zalozenia konta, do teraz jest oferta na 50% tansze 330k urki :p

11. Ja dostałem na swoim najlepszym koncie tylko jeden raz. Gdybym zapisał ten kod na premke za sms to bym miał cały czas. Gdy wchodzę na słabe konta ciągle widzę te oferty specjalne na tańszą premke a na głównym nic :(

12. krmtb

krmtb User

Ja od ok. roku miałem po zakończeniu premki od razu nową za sms - a wczoraj po raz pierwszy nie wyskoczyła ta oferta.

13. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Tak jak pisał kolega z ekipy wyżej to czy ktoś dostanie pręmium za sms czy nie jest losowe. ;) U mnie natomiast jest tak, że od kiedy wróciłem do gry ani razu nie dostałem takiej zniżki ;)

Pozdrawiam

MOD_ŻBIK

14. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności. Temat zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.